Уайлдър и Фюри ще се бият в "Стейпълс Сентър" в

...
Уайлдър и Фюри ще се бият в "Стейпълс Сентър" в
Коментари Харесай

Уайлдър и Фюри ще се бият в "Стейпълс Сентър" в Ел Ей

Уайлдър и Фюри ще се бият в "Стейпълс Сентър" в Ел Ей
Световният първенец в тежка категория Дионтей Уайлдър ще пази пояса на Световния боксов съюз (WBC) против Тайсън Фюри на 1 декември в "Стейпълс Сентър Арина" в Лос Анджелис. Залата, която може да побере 21 хиляди фенове, е дом на баскетболните Ел Ей Лейкърс и Ел Ей Клипърс.

32-годишният Уайлдър има 40 победи в 40 мача до този миг, като 39 от тях са с нокаут, до момента в който някогашният международен първенец Фюри е непобеден в 27 мача на професионалния кръг, само че изкара две години и половина отвън спорта след изненадващата си победа над Владимир Кличко в края на 2015-та година. Уайлдър е притежател на пояса на WBC от 2015-та година насам, до момента в който британецът държеше четири пояса, преди да бъде осъден за използването на неразрешени субстанции.

Макар и детайлностите към контракта да не са оповестени, съгласно боксовите специалисти в договора е заложен възможен реванш, без значение кой завоюва първия мач. Това значи, че за момента наподобява невероятно носителят на останалите пояси Антъни Джошуа да получи късмет да стана безспорен международен първенец с мач против спечелилия през април 2019, като сходна среща може да се състои най-рано в края на 2019-та година. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР