Уау, това е! Типично за Юрген Клоп, успешният треньор обобщава

...
Уау, това е! Типично за Юрген Клоп, успешният треньор обобщава
Коментари Харесай

Юрген Клоп в електрифицирания Opel Astra - видео

" Уау, това е! " Типично за Юрген Клоп, сполучливият треньор обобщава своя възторг. Дългогодишният дипломат на марката Opel популяризира новата Astra от международната премиера на последното потомство стилен клас предходната есен. Юрген Клоп към този момент получи своя нов Plug-in хибрид Opel Astra - непосредствено на работното си място в Ливърпул.

С новия Plug-in хибрид Astra Клоп е към този момент в нова епоха: „ Моето нахлуване в електромобилността. Сега карам електрически – вълнуващо “, споделя щастливо двукратният „ Световен треньор на годината “ за първия си електрифициран Opel.

Електрическото транспортно средство с емблемата мълния обезпечава систематична мощ от 133 кВт/180 к.с. и оптимален въртящ миг от 360 Нм. Ускорението от нула до 100 км/ч лишава 7,6 секунди. И чисто електрически, новата Astra Hybrid може да измине до 60 километра (според WLTP1) с нулеви локални излъчвания. Заключението на Клоп за новата му Astra: „ Изглежда ужасно, усеща се добре. Точно каква би трябвало да бъде една кола! “



Истински акцент на неговия Plug-in хибрид Astra Ultimate е най-новата версия на Intelli-Lux LED пикселна светлина, интегрирана в Opel Vizor. Адаптивната система за осветяване без отражения идва непосредствено от SUV флагмана Grandland и има 168 самостоятелно управляеми LED детайла.

Има и многочислени системи за подкрепяне от Intelli-Drive с предизвестие за преден конфликт, автоматизирано спешно прекъсване и различаване на пешеходци, предизвестие за овакантяване на лентата и помощник за пътни знаци, унесеност, предизвестие за мъртва точка и предизвестие за напречен трафик, чак до 360-градусовата камера Intelli- Визия.

Това важи и за комфорта - тъй като в новата Astra на Клоп лидерът и пасажерът начело се усещат удобно на ергономични спортно-активни седалки, сертифицирани от AGR, които са покрити с черна напа кожа, предлагащи отопление, масаж и вентилационни функционалности.

Навигационната система, която е съвместима с Apple CarPlay и Android Auto, дава подобаващата информация и развлекателна стратегия, до момента в който Hi-Fi Sound System обезпечава обемен съраунд тон. Съвместимите смарт телефони могат да се зареждат посредством безжично зареждане. А с Intelli-Air, новата Astra разполага с умна, изключително ефикасна система за качество на въздуха на борда, тъй че лидерът и пасажерите да дишат умерено.

Юрген Клоп е дипломат на марката Opel от 2012 година Той се е появявал допълнително от 20 телевизионни реклами за производителя от Рюселсхайм – последно за новата Opel Astra. Освен това неведнъж е посещавал събития за дилъри на Opel и е разговарял със чиновници на Opel в централата в Рюселсхайм по разнообразни мотиви.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР