U.S.Embassy Sofia, бихте ли обяснили на българската общественост дали сте

...
U.S.Embassy Sofia, бихте ли обяснили на българската общественост дали сте
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: U.S.Embassy оторизирало ли е ПП да прави списък Магнитски?

„ U.S.Embassy Sofia, бихте ли обяснили на българската общност дали сте оторизирали член на изпълнителния съвет на партия „ Продължаваме промяната “ и заместител – ръководител на ПГ на Политическа партия в 48-то Народно събрание – госпожа Венеция Ангова да дефинира лист на глобени в бъдеще по закона „ Магнитски “ лица посредством профила си в обществените мрежи? “ Това написа в профила си във фейсбук Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„ В случай, че Посолството на Съединени американски щати в България не е възлагало на госпожа Ангова сходна активност смятам, че е належащо да се разграничи от подобен вид лъжлива агитация, употребена в предизборната акция от страна на Политическа партия.

ГЕРБ – Съюз на демократичните сили приканва за съблюдаване на положителният звук в предизборната акция и остро осъжда операции от сходен тип “, написа още Атанасова.

На своята страница във фейсбук Ангова е написала „ Всяка аналогия с действителни лица и събития е неслучайна. Историята продължава…. “. Под поста е пуснала колаж със фотоси, озаглавен ФК „ Магнитски “ – титуляри и запаси “. Титулярите са глобените до момента, а запасите – Бойко Борисов, Делян Добрев и Иван Гешев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР