У нас вече функционира пряка връзка за комуникация между Министерството

...
У нас вече функционира пряка връзка за комуникация между Министерството
Коментари Харесай

Министерство на икономиката с пряка връзка за контакт с чуждестранния бизнес у нас

У нас към този момент действа директна връзка за връзка сред Министерството на стопанската система и промишлеността и представителите на задграничния бизнес в България. Компаниите имат опция да показват своите проблеми и въпроси посредством особено основан канал в мобилно приложение или чрез е-поща, които се преглеждат от отрасловия министър в действен порядък.

Целта е да се сътвори по-ефективна и бърза връзка сред бизнеса и икономическия министър, което ще разреши директното му ангажиране с поставените тематики. „ Инициативата е още един механизъм за възстановяване на разговора и координацията с фирмите, които оперират у нас “, уточни министър Стоянов.

По думите му задграничните компании съставляват значима част от бизнеса в България. Инвестициите в България единствено от страните от Европейския съюз надвишават 38 милиарда евро.

„ Целта ни е не просто да усилваме размерите на вложенията, само че и тяхната добавена стойност. Фокусираме старания да притеглим компании, които ще предложат и доста по-конкурентно възнаграждение на своите чиновници. За да се случи...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР