”У нас т.нар. интелектуалци продължават да дълбаят дъното и продължават

...
”У нас т.нар. интелектуалци продължават да дълбаят дъното и продължават
Коментари Харесай

Карбовски: Ако проф. Герджиков не отговори за нощните шкафчета на Борисов, значи е продажник

”У нас така наречен интелектуалци не престават да дълбаят дъното и не престават да пристават на политици. Отсега желая да попитам проф. Анастас Герджиков - какво мисли за мебелите, за нощните шкафчета на Бойко Борисов. Ако той не отговори на въпроса за мебелите на Борисов, значи, че е подкупен човек, който очевидно не има вяра в корумпираността на партията, която го е издигнала”.

Това сподели пред БНР журналистът Мартин Карбовски.

Според него " най-големият проблем е неналичието ни на гръбнак ", а " най-големият проблем на Герджиков е това, че е конформист ".

Борисов разпределяше запас по селата, във компаниите, влага в кметове и в техни родственици, това е в основата София да е различен свят, добави Карбовски.

" Нямаме опция. Всеки играе за себе си... Харвардците са синдром на спасителя, всякога желаеме нещо ново, да ни хване окото, да се изплакнем, след това да го изхвърлим. Това е политика на пластмасата. Ползваме един леген, той се понапука леко, ние го изхвърляме, тъй като има нов китайски или американската компания за политически легени предлага още и още, само че те не са нов тип, а същите изкорубени и дрънчащи неща ".

Журналистът акцентира още:

" Трябва ни нова политическа система. Което стана през последните 12 години, имаме го с помощта на Мути. Ангела Меркел сътвори това, което се случи у нас, в този момент тя се пенсионира, в този момент остава и Борисов да се пенсионира. Ние ще продължаваме да имаме проблеми с инфраструктурата, с парите, с инфлацията, с недостроените енергийни мощности ".

Карбовски разяснява, че " в тази политическа паплач няма ново лице ".

" Най-големият грях на Борисов е, че сътвори прокълнатата гласност... Който има мнение, той бива удрян в главата с доста тежки обувки ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР