У нас се очаква понижение на температурите и силен вятър.

...
У нас се очаква понижение на температурите и силен вятър.
Коментари Харесай

Полицията предприема засилени проверки по пътищата в страната

У нас се чака намаляване на температурите и мощен вятър. От организация " Пътна инфраструктура " предизвестяват, че тук-там и снеговалежите са причина за формиране на поледици. Жълт код за мощни ветрове е разгласен за 11 области от Западна България. На този декор се чака натоварен трафик поради края на поредицата почивни дни. От полицията подхващат засилени инспекции по пътищата в страната.

64 пътнотранспортни катастрофи са станали за миналото денонощие на територията на страната. 14 от тях са тежки с 16 ранени. Тази заран в София един лидер е умрял при ПТП. От " Пътната полиция " подхващат засилени инспекции по автомагистрали и входовете на огромните градове в страната.

Екипи на жандармерията ще има и на по-големите бензиностанции и паркинги, с цел да наблюдават за съблюдаване на реда.
Лъчезар Близнаков, ГДНП: Апелираме към съблюдаване на скоростта. Към това ще бъде ориентирано и управлението на придвижването в днешния ден. Навсякъде ще се следи за превишена скорост, също и за алкохол. Както ви споделих, ще се натъртва и на неправилното изпреварване. Ще бъдат извеждани от придвижването тези нападателни водачи, които са нетърпеливи, които подхващат изпреварвания на дългите колони от коли. Тези изпреварвания са безсмислени колкото и да се бърза, най-вече да се спестят 10 минути.

Трафикът в София към този час е спокоен, само че в късните часове е въведено реверсивно придвижване във Владая от Перник към София.
 Очаква се натоварен трафик по пътищата на страната Очаква се натоварен трафик по пътищата на страната
У нас се чака намаляване на температурите и мощен вятър. От Агенция "Пътна инфраструктура " предизвестяват, че тук-там и снеговалежите са предпоставк...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР