У нас има неспособност да се формира политическо мнозинство. Очевидно

...
У нас има неспособност да се формира политическо мнозинство. Очевидно
Коментари Харесай

Политолози за развръзката на политическата криза след 2-ри април

„ У нас има некадърност да се образува политическо болшинство. Очевидно е, че гласоподавателите не припознават никой. Недоверието е огромно. Съответно то се придвижва вътре сред политическите групи в Народното събрание и не могат да се реализиран никакви консенсуси ”, съобщи Димитър Аврамов.

„ Не е допустимо и този път да се сформира кабинет, Политиците отразяват по-базово разделяне на електората. Ние сме разнообразни хора, по тази причина в Народното събрание се появяват разнообразни политици, които не могат да се съвместят. Българският политически живот твърдо е обвързван с кражбата, този корупционен дискурс довежда до това, че не виждаме какви са огромните разлики ”, акцентира и Андрей Райчев.

„ Големият проблем е, че ще престане да ни бъде забавно да въртим едно и също и да приказваме по едни и същи тематики. Избирателите ще не престават да се демотивират досега, в който продължаваме да приказваме по един и същи метод за едни и същи неща. Именно тъй като няма да има никаква опция за решение на проблемите. В новия парламент ще е значимо да се правят нелепости ”, безапелационен е и Росен Стоянов.

„ По принцип българският политически живот се движи от страхове, тревоги и комплекси. От възприятие за непълноценност. Дори този меч, който се размахваше за тази корупция – това е толкоз дребно. Всички проучвания, които са правени, са с корупционна настройка и би трябвало да си дадем сметка за това. Докато не се научим да имаме задоволителна приемливост към разликите – няма да успеем да се разберем ”, уточни Росен Йорданов.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР