У чебната година идва с ново предложение от А1 и

...
У чебната година идва с ново предложение от А1 и
Коментари Харесай

Забавно и лесно учене

У чебната година идва с ново предложение от А1 и е-просвета, което като се изключи че ще направи ученето по-лесно, то и по-забавно, с помощта на обновената версия на платформата е-просвета 2.0, която дава достъп до повече от 600 заглавия на учебници и познавателни книжки от детската градина до 12 клас. Разширява се и каталогът с видеоуроци, които са снимани с някои от най-хубавите български учители.

Как ще бъде крепко? Отговорът идва от най-популярния влогър у нас, с над 1 милион клиенти в своя YouTube канал – Слави от The Clashers.

Забавно и елементарно учене и яки дарове

A1 и е-просвета дружно със Слави са подготвили специфична изненада за учениците - те могат да се снабдят с „ Раница, цялостна със знания”. Комплектът включва раница и бутилка с Bluetooth колонка, брандирани с Team The Clashers. Така, до момента в който преглеждаме богатия азбучник на е-просвета, версия 2.0 и сърфираме из хилядите интерактивни образователни ресурса, можем да следим и влога на Слави. Любимият на доста подрастващи ютюбър е заречен и още една специфична изненада за закупилите комплекта.

Желаещите да се снабдят с атрактивните аксесоари би трябвало да побързат, тъй като са създадени единствено 2000 броя и ще са налични до привършване на количествата. Те могат да бъдат закупени от Booktrading; Сиела; Ozone; Store.bg; Хермес; Greenwich Book Center; Техномаркет и Laptop.bg, както и непосредствено от уеб страницата . Доставките за поръчалите онлайн ще стартират от 1 септември.
 A
Е-просвета 2.0 – последващо равнище на лесното учене

Без значение дали образователната година ще бъде присъствена или отчасти отдалечена, е-просвета, версия 2.0 сигурно ще помогне на родители и възпитаници да се оправят с образователния материали да обогатят своите познания в допълнение. Защото, с изключение на поднесени по наличен за асимилиране метод, уроците са и съобразени с образователните стратегии на МОН. Това значи, че са подобаващи за всички възпитаници, без значение дали учат по учебници на Просвета или не.

В учебниците и уроците са интегрирани над 36 000 интерактивни ресурса – видеофилми, проби, извършения, задания, просветителни игри, аудиозаписи, 3D визуализации, презентации, фотогалерии, пъзели, кръстословици и други Независимо дали сте клиенти на А1 или не, всеки може да се абонира за е-просвета. Цената е 99.99 лева за едногодишен абонамент, който включва и „ Раница, цялостна с изненади “.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Жена пита мъжа си: - Къде е книгата ни " Как да доживеем до 100 години "? - Изхвърлих я, тъй като видях, че майка ти я чете... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДо 7 септември трите движимости лица не могат да се явят пред ТемидаПремиерът уточни, че решение за това ще бъде взето, когато обстановката го изискваТой е дал информация във връзка със сигнала против Борислав МихайловОт просветителното министерство излязоха с позицияВ актьорския състав на " Непобедимите 4 " е майсторът на бойни изкуства и каскадьор Тони ДжаТе блокираха придвижването в двете направления на булевардите пред постройките на Министерски съвет и на ПрезидентствотоПроекторешението беше импортирано от БСППострадали са двамата водачи, като единият е в доста тежко състояниеМислете дългосрочноПри различен пътен случай е потърпевшо детеТова съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на " ИТН " Вместо това ще има повече изявления от другари " Усилията ни към този момент не са съответно оценени от сътрудниците, които поканихме на диалози ", разяснява водачът на БСПХората имат друг биологичен темп - вътрешният им часовник се движи с друга скорост, споделят експертитеНедоволството е подбудено от условията на румънската страна за наложителен PCR тестТе са арестувани от горските служителиОт мрежата <
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР