У актьора Флориан Тайхтмайстер, който изпълнява ролята на Франц Йосиф

...
У актьора Флориан Тайхтмайстер, който изпълнява ролята на Франц Йосиф
Коментари Харесай

Деноминират филма Корсаж от надпреварата за Оскар заради детско порно у актьор - Култура

У артиста Флориан Тайхтмайстер, който извършва ролята на Франц Йосиф във кино лентата " Корсаж ", номиниран за Оскар, е открито голямо количество записи с детска порнография. Тайхтмайстер си е признал и скоро ще бъде изправен пред съда. Той е подготвен да се подложи на лекуване. От Бургтеатър, където играе, оповестяват, че приключват връзките си с артиста. Продуцентите и режисьорката на кино лентата, който е измежду претендентите за " Оскар ", до края на седмицата ще оповестят какво считат да вършат с разпространяването на " Корсаж ".



Актьорът и любим на публиката Флориан Тейхтмайстер ще се яви пред съда на 8 февруари. У 43-годишния мъж са открити към 58 000 видеоклипа и фотоси с детска порнография. Той си е признал.

Разочарованието на доста телевизионни фенове е огромно, когато на 6 януари крими сериалът " Die Toten von Salzburg " се излъчва без присъединяване на майор Петер Палфингер. Оправданието - че инспекторът е на лекуване и не е бил на фотоси. Истинската причина е известна още от петък: любимецът на публиката Флориан Тейхтмайстер е упрекнат в владеене на детска порнография.

От наказателното обвиняване против артиста побиват тръпки: при домашния обиск са открити 58 000 мултимедийни файла на 22 носителя на данни, конфискувани са 13 външни твърди диска, USB памети и карти с памет с най-отвратителни материали. Според прокурора Тейхтмайстер е събирал тези видеа сред февруари 2008 година и август 2021 година

Сега Тейхтмайстер е изправен пред опасносттта от две години затвор. Бившата му другарка е почнала следствието. Още през октомври 2021 година " Кроне " оповестява, че награждаваният артист е разследван, наред с другото, за нахлуване, корист с опиати и владеене на детска порнография. Заради последното 43-годишният мъж към този момент е в съда. Изслушванията ще се проведат на 8 февруари в Областния съд на Виена. Много е допустимо обществеността бързо да бъде изолирана от случая поради ужасяващите детайлности.

Телевизионната звезда рискува да бъде наказан на отнемане от независимост до две години. Адвокатите на някогашния любим на публиката са Филип Волм и Михаел Рами: " Флориан Тейхтмайстер ще се признае за отговорен в основното произвеждане. Той признаваше по време на цялото следствие и постоянно е сътрудничил на управляващите ", споделя Рами, който акцентира, че " той е упрекнат в чисто " цифрово " закононарушение, което значи, че не е направил никакви престъпни закононарушения против хора ".

Какъвто и да е изходът от правосъдното съвещание обаче, изключителната театрална, телевизионна и кино кариера на виенчанина е завършила: Бургтеатър се разделя с артиста, който сега играе на сцената му в пиесата " Съседната врата ": " С огромен смут чакаме резултатите от следствието и идното наказателно произвеждане против Флориан Тайхтмайстер ", сподели шефът Мартин Кушей. Актьорът мигновено е уволнен.

Няма да се снимат или излъчват продукции с Флориан Тейхтмайстер, до момента в който не бъде произнесена присъдата.

За жал конкуренцията за " Оскар " завърши за прелестния филм " Корсаж ".

Случаят е изключително противен за режисьорката Мари Кройцер и нейния филм " Корсаж ", в който Тейхтмайстер извършва основната роля на император Франц Йосиф. Шансът да попадне в топ 5 на най-хубавите задгранични филми на Оскарите на 24 януари е загубен. Предвид обвинителния акт съвсем несъмнено няма да има номинация от Академията.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР