Türkiye`nin Otomobili Girişim Grubu TOGG (Турска група за автомобилна инициативна) днес,

...
Türkiye`nin Otomobili Girişim Grubu TOGG (Турска група за
автомобилна инициативна) днес,
Коментари Харесай

Турция вече с национален автомобил

Türkiye`nin Otomobili Girişim Grubu TOGG (Турска група за автомобилна инициативна) през днешния ден, по време на събирането „ Пътешествие за иновации “, извършено в IT Valley, Гебзе, сподели дистанцията, което организацията измина през последните 18 месеца от основаването си до момента и по какъв начин тя ще води софтуерната промяна в Турция. Основана с неповторим модел за сътрудничество в Турция и със синергията на Съюза на камарите и стоковите тържища на Турция (TOBB) и фирмите Anadolu Group, BMC, Kök Group, Turkcell и Zorlu Group, които имат опит в различни области като търговия на дребно, автомобилостроене, телекомуникации и потребителска електроника, TOGG представи първия си автомобил пред Турция и света, който предсказа, че местното автомобилостроене се приготвя за екосистема за подвижност.

TR, GEBZE, 27 декември 2019 година - Türkiye`nin Otomobili Girişim Grubu TOGG (Турция за автомобилна инициативна група) показа предварителна версия на моделите C-SUV, които ще стартират да се произвеждат през 2022 година, както и концептуалния си C-Sedan.
Официално основана на 28 юни 2018 година, TOGG ще произвежда 5 разнообразни модела на съвместна електрическа платформа с пълни права за интелектуална и индустриална благосъстоятелност.

Пред съвсем 2 хиляди души, включително президентът Реджеп Ердоган, председателят на Националното събрание Мустафа Шентоп, вицепрезидентът Фуат Октай, членовете на президентския кабинет, ръководителят на Съвета на камарите и стоковите тържища на Турция и TOGG Рифат Хисарчиклиоглу, акционери на групата на автомобилните начинания в Турция, представители от света на бизнеса, чиновници на TOGG и техни родственици, първият нов турски автомобил излезе на сцената, където беше посрещнат с голям ентусиазъм и удивление.

Считан като един от плановете от стратегическо значение през 2023 година от Министерството на промишлеността и технологиите на автомобилния автомобил в Турция TOGG ще бъде един от пионерите в целенасочената технологична трансформация на страната. Председателят на TOBB Рифат Хисарчиклиоглу и ръководителят на съвета на TOGG съобщи, че е една крачка по-близо до фантазията на Турция от половин век в речта си на церемонията.

Хисарчиклиоглу продължи: „ На Общото събрание на TOBB през 2017 година президентът ни се обади и ни помоли да предприемем този проект. Поставихме и събрахме нашите големи играчи. Автомобилната индустрия сменя черупката си и за нас се отваря нов прозорец на благоприятни условия. Пропуснахме тази опция през 60-те години. Не можахме да подкрепим автомобила „ Деврим (революция) “ и не можахме да произведем автомобила на Турция. Опитахме доста, но не успяхме. Но този път ще го реализираме. ”

„ Знаете ли за какво го назоваваме автомобил на Турция? “, Попита Хисарчиклиоглу и сподели: „ Защото тук няма единствено да се създава, но още марката, патентът и дизайнът ще бъдат наши. Няма да купуваме лиценз, ще продаваме лиценз. Да се ​​надяваме, че през 2022 година ще вземем първото си превозно средство от групата дружно. Ето защо автомобилът на Турция е освен това от автомобил. Той е предизвикателство, технологична промяна, глобална марка, 20 хиляди спомагателни работни места, понижение на недостига по текущата сметка със 7,5 милиарда $. Това е принос от 50 милиарда $ за брутния национален артикул.

Изпълнителният шеф на TOGG Гюркан Каракаш акцентира, че разпоредбите на играта са се трансформирали в света и сподели, че проектът „ Автомобилът в Турция “ е стартирал на вярното място в точното време. Отбелязвайки, че мега трендовете, които се следят необятно в технологичните области, социалните области и в решенията на регулаторните органи, трансфораха автомобила в ново жилищно пространство след дома и работата Каракаш продължи - „ С тази трансформация местата на облага в автомобилостроенето се трансформират. Растежът в бранша ще пристигна от по-печелившите нови бизнеси като мобилност, основана на търсенето, бизнес модели, ръководени от данни, самостоятелни и споделени транспортни средства. Гъвкави, креативни, взаимни и насочени към потребителите организации ще съумеят в тази конкуренция. Ние сме на точното място в точното време. “

Освен това отбелязвайки, че първото произведено транспортно средство ще бъде SUV, Каракаш изясни повода за това по следния метод - "SUV е най-бързо развиващият се пазарен сегмент за последните 5 години и ще остане такъв през идващите 5 години в целия свят и в Турция. Също по този начин знаем, че това е най-подходящият сегмент за основаване на популярна марка, защото е най-желаният сегмент от турските консуматори, уви такава опция, създадена в страната ни, съвсем не съществува. “

Като съобщи, че правата на интелектуална и индустриална благосъстоятелност за новите автомобилни артикули 100% принадлежат на Турция, Гюркан Каракаш продължи - „ Ние работим за основаването на глобалната марка на Турция в професионален интегритет, с всички сили и с най-добрите в света. От самото начало планирахме нашата 15-годишна пътна карта стъпка по стъпка. Сформирахме екип най-вече от инженери, които са способени, всеотдайни хора с световен трудов опит и със междинен трудов стаж над 10 години. Екипът ни, който нараства всеки ден, достигна до 114 души. Създадохме организация, която може да взема бързи и пъргави решения и възприехме ориентиран към потребителя метод и слушаме пазара и потребителските упования във всички наши решения. Намерихме най-добрите бизнес сътрудници у нас, сътрудничихме и с най-добрите бизнес сътрудници в света под ръководството на нашите инженери и продължаваме да го вършим. Най-важното е, че ние си проправяме път, без да правим компромиси, един от нашите критерии за задължителност, който си слагаме, като изследваме и съпоставяме с най-добрите световни играчи. Докато построяваме нова марка коли, ние също създаваме глобална марка и влизаме в конкуренция със света. Ще имаме автомобила на Турция с необятна продуктова линия, концептуален чар, софтуерни благоприятни условия, индустриална мощност и елементи, вдъхновени от нашата просвета. "

Каракаш също означи - „ Ние ще се превърнем в платформа за осъществяване и предоставяне на нови технологии и нови бизнес хрумвания до потребителите по време на превръщането на автомобила в развой на интелигентни устройства. Нашата екосистема за подвижност, направена с производствената мощ и компетентност на Турция, съставлява върха на технологичните и инженерни предизвикателства, ще основава доста нови бизнес модели и начинания. Нашата марка трябва да бъде истинска, мощна, уверена, трансформираща, откровена и иновативна и е значимо тя да бъде привлекателна, подобаваща за културен и глобален език и да може да бъде регистрирана. “

Гюркан Каракаш означи, че задачите на дизайна и техническото определение на превозното средство се основават на тестови данни от пазарни изследвания, и че са осъществили техническото определение на автомобила с 6 души от екипа на TOGG въз основа на тестови данни от пазарни проучвания.„ Получихме поддръжка от нашия световноизвестен дизайнер Мурат Гюнак при свиването на избора от 18 домашни и чуждестранни дизайнерски къщи до 3, при формирането на окончателната тематика на дизайна и в процеса на асортимент на Pininfarina, който направи тази тематика в 3Д измерения. Регистрирахме истинския си дизайн, който разработихме и вдъхновихме от нашата просвета в интернационално измерение през септември “. - Той приключи речта си, казвайки - „ Благодаря ви, че придружихте пътя ни към нововъведенията, добре пристигнали в новата лига. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР