Тютюнопушенето и свързаните с него заболявания са една от основните

...
Тютюнопушенето и свързаните с него заболявания са една от основните
Коментари Харесай

Ако пушите повече от 5 години – използвайте тази рецепта. Тя ще подобри работата на белите ви дробове

Тютюнопушенето и обвързваните с него болести са една от главните аргументи за преждевременната гибел през днешния ден. Според статистиката, всяка година в света на тютюна и вторичния пушек гибелта си намират почти шест милиона души. През последните години лекарите откриват повече доказателства, че негативните резултати на тютюна и никотина не се лимитират единствено до белите дробове. По-специално, преди една година биолозите откриха, че тютюневият пушек форсира застаряването на всички органи на тялото, необратимо трансформира структурата на стените на кръвоносните съдове, правейки ги по-крехки и способства за развиването на глухота.

Пет билки ще ви откажат от цигарите
В същото време лекарите предлагат отказването от пушенето да не става по-късно от 40-45-тата ни година, защото сърдечносъдовата система се възстановява 15 години след отхвърли от тютюнопушенето. Независимо дали пушите или не, би трябвало да се грижите за здравето на белите дробове. Като най-рискова група са хората, които пушат от дълго време и жителите на мегаполисите, заради обстоятелството, че техните респираторни органи са най-податливи на появяването на разнообразни болести.

Най-честите болести са астма, бронхит и разнообразни типове кашлица. За благополучие, има рецепта, която оказва помощ за почистването на белите дробове. Учените настояват, че съставките на тази рецепта могат да предотвратят образуването на рак.

Как да почистите белите дробове:
ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ТРЯБВА
1 дребна част от корен от джинджифил
2 ч.л. куркума
400 г чесън (обелен и нарязан)
400 грама захар (може и бяла, само че кафявата е по-добре)
ПОДГОТОВКА

Изсипете вода в тенджера, сложете я на огъня и прибавете захар. Когато заври, прибавете чесъна, настъргания корен от джинджифил и куркумата. Изчакайте, до момента в който сместа се свари. След това се реалокира от котлона и се оставя да се охлади при стайна температура. Съхранявайте напитката в хладилника.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ
Пийте 2 супени лъжици тази примес заран и вечер след хранене.
За по-добра детоксикация, вземете гореща вана и вдишайте евкалиптово етерично масло.
Не приемайте това естествено лекарство, в случай че имате нетърпимост най-малко към една от съставките му.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР