Тялото ни се променя с възрастта, като изключение не прави

...
Тялото ни се променя с възрастта, като изключение не прави
Коментари Харесай

Възрастта не е само число: как се отразява тя на косата ни през годините

Тялото ни се трансформира с възрастта, като изключение не прави и косата. При нея редица дами виждат промени през годините – от текстурата през цвета до дебелината.

Загубата на коса е едно от явленията, за което експертите споделят, че се следи при съвсем половината дами още преди да навършат 50. Нормално е да се губят стотина косъма дневно, само че в случай че интервалите на рухване се появяват през по-кратко време или косопадът е по-интензивен, може да се следи оредяване .
 image2_16x9.png За да спите сладко – сладки комплекти чаршафи (и от кое място да си ги поръчате) На фокус
Състоянието на косата през годините зависи още от гени, метод на хранене и, несъмнено, третирането ѝ. Други значими фактори са също измененията в равнищата на хормоните, свързани с бремеността, приемането на контрацептиви и настъпването на менопаузата , както и честият ни сателит напрежението . Заради него растежът на косата може да се забави, като това е част от механизма, който дава преимущество на други органи.

За да се грижим допустимо най-добре за косата си е належащо да се приема витамин B и E дружно с биотин, цинк, желязо, както и да се опитаме да понижим напрежението, доколкото е допустимо .

Независимо от самостоятелните особености при косата на всяка edna от нас, някои признаци се следят при множеството дами на една и съща възраст . Вижте какво може да очаквате от косата си през другите десетилетия , в които се намирате или ви предстоят.

Към галерията >>>

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР