Тялото на втори загинал човек е било открито във ферибота

...
Тялото на втори загинал човек е било открито във ферибота
Коментари Харесай

Втори труп е открит на горелия ферибот в Йонийско море

Тялото на втори умрял човек е било намерено във ферибота „ Юрофери Олимпия “, запалил се в региона на гръцкия остров Корфу, оповестява Българска телеграфна агенция, цитирайки телевизия „ Скай “.

Пожарът на кораба с 290 пасажери и екипаж на битка избухна в ранните часове на 18 февруари.

В първия ден след случая бяха избавени двама блокирани в гаражна клетка души, единият от които българин. В неделя – 27 февруари, от кораба съумя да излезе и беларуски водач. Открито беше и тялото на гръцки водач.

Десет други пасажери, измежду които седем българи, се водеха в неопределеност.

Вчера фериботът беше изтеглен на пристанището Астакос към континенталната част на Гърция, където избавителната интервенция продължи. Късно вечерта беше обявено за намерено тяло на пасажер. То беше превозено до болничното заведение в Месолонги, където би трябвало да бъде разпознато.

Сега малкия екран оповестява за открито второ тяло. Няма данни за положението на тялото.

Според информация на гръцките медии на кораба към този момент няма пожар, а единствено гъст пушек. В региона са ситуирани влекачи и кораб на пожарната работа, с цел да може да се реагира при вероятно пораждане на пожар.

В. „ Прото тематика “ оповестява, че скоро се чака да стартира интервенция по изваждане на изгорелите камиони, с цел да се улесни работата на избавителните екипи.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР