Тялото на украински военен пилот е изплувало край Царево. Случаят

...
Тялото на украински военен пилот е изплувало край Царево. Случаят
Коментари Харесай

Тялото на украински военен пилот изплува край Царево

Тялото на украински боен водач е изплувало край Царево. Случаят е от септември, само че бе оповестен през днешния ден в Бургас.

" Трупът беше с парашут. Крайниците му бяха отрязани, евентуално при катапулта. Започнахме да работим по горещи следи. По данни на правосъдния доктор мъжът е прокиснал във водата 2-3 месеца “, сподели шеф бранш „ Издирване на бежанци “ Христо Ичев.

Веднага униформените реализират контакт с клубове по парашутизъм и военни водачи и схващат, че става въпрос точно за боен водач.

" Влязохме по отношение на командващия на въздушните сили на Украйна. От там ни обясниха, че има присъщи числа, които дават отговор на вида аероплан, оборудването и водача. Намерихме 5 цифрения код, беше съвсем премахнат от водата. Установи се този номер, който подадохме към Украйна и в границите на два-три дни установихме кой е водачът ", изясни Христо Ичев.

Според следствието е открито, че това е полковник Михайло Матюшенко с позивната „ Дядо “. Той е управлявал бригадата „ Призракът на Киев “. Неговият аероплан Су-24 е свален през юни край Одеса. Три месеца по-късно тялото му е открито във водите край Царево.

На 2 октомври кметът на Буча оповестява във, че водачът е умрял, защитавайки Украйна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР