Тялото на шесторния убиец от Нови Искър Росен Ангелов-Горския все

...
Тялото на шесторния убиец от Нови Искър Росен Ангелов-Горския все
Коментари Харесай

Тялото на шесторния убиец от Нови Искър още е в моргата

Тялото на шесторния палач от Нови Искър Росен Ангелов-Горския към момента е в моргата, а прокуратурата не е издала заповед за освобождението му. Това заяви зам.-окръжният прокурор на София Нина Панчева, представена от 24 часа. По думите й, заповедта за освобождение на тялото не е дадена, тъй като от прокуратурата търсят близки на Ангелов, които да разпитат.
Зам.-окръжният прокурор на София уточни, че посредством показанията си околните на шесторния палач би трябвало да дадат по-ясна картина за личността му. Едва откакто бъдат разпитани, роднините на Ангелов ще имат право да приберат натрупа и да го погребат. В случай че откажат обаче, по закон от Столична община, където е бил последният адрес на Росен Ангелов, ще би трябвало да му уредят служебно заравяне. Заради цялостните места по столичните гробища постоянно такива трупове се кремират.
Тялото на 56-годишния Росен Ангелов бе намерено на 7 януари в изоставена вила в село Луково, като бе открито, че той най-вероятно се е самоубил два дни по-рано - на 5 януари. Ангелов бе търсен за жестокото шесторно ликвидиране в Нови Искър на 31 декември м.г. От прокуратурата са безапелационни, че той е причинителят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР