Тялото на руския опозиционен лидер Алексей Навални трябва да бъде

...
Тялото на руския опозиционен лидер Алексей Навални трябва да бъде
Коментари Харесай

Говорителката на Навални: Алексей беше убит. Тялото „незабавно“ да бъде предадено на семейството му

Тялото на съветския опозиционен водач Алексей Навални би трябвало да бъде предадено на фамилията му „ неотложно “, сподели в събота представителят на Навални Кира Ярмиш, добавяйки, че майка му е била публично известена за гибелта му.

„ Алексей Навални беше погубен. Смъртта му е настъпила на 16 февруари в 14.17 часа. локално време, съгласно формалното известие до майката на Алексей “, сподели Ярмиш в обява в обществените медии.

„ Служител на колонията сподели, че тялото на Навални в този момент е в Салехард. Прибраха го следователи от Семеен кодекс [Следствен комитет]. Сега те вършат „ следствие “, добави  тя.

„ Настояваме тялото на Алексей Навални да бъде неотложно предадено на фамилията му “, сподели Ярмиш.

Смъртта на 47-годишния Навални беше оповестена в петък от съветската затворническа работа, само че мненията на Ярмиш са първото удостоверение от неговия екип.

Руската затворническа работа в петък сподели, че Навални „ се е почувствал зле след разходка “ и „ съвсем незабавно “ е изгубил схващане.

В същото време Людмила Навална, майката на съветския опозиционен водач, пътува към затворническата колония, където той умря, съпроводена от юриста на сина си, оповестява съветският вестник „ Новая газета “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР