Тялото на Росен Ангелов е открито само на 500 м

...
Тялото на Росен Ангелов е открито само на 500 м
Коментари Харесай

Тялото на Росен Ангелов е открито само на 500 м от обитаваната от него вила

Тялото на Росен Ангелов е намерено единствено на 500 м от населяваната от него вила, каза на ексклузивен брифинг основният секретар на МВР Младен Маринов. Трупът е открит едвам през днешния ден, защото регионът се е падал в квадрант, който по прелиминарен проект е трябвало да бъде тестван през днешния ден.

В региона е имало сложени термокамери, които са засекли придвижване, само че това са били притежатели на локалните парцели по думите на Маринов. Това че термокамерите не са засекли Росен Ангелов обаче не може да е доказателство, че той се е самоубил по-рано там „ Можем единствено да гадаем по косвени белези. Най-точна ще бъде съдебно-медицинската експертиза, която може да даде някакво датиране на гибелта “, изясни основният секретар.

Тялото, което по възраст и изложение дава отговор на търсеното лице е открито към 14.00 часа в една от стаите на изоставена къща. Имал е огнестрелна рана в региона на слепоочието, а в ръката си е държал револвер.

Относно откритото оръжие и връзката му с убийствата в Нови Искър, основният секретар съобщи: „ Трябва да приказваме с обстоятелства. Не мога да допускам. Като човек, който борави с оръжие на пръв взор мога да ви кажа, че най-вероятно става въпрос за револвер „ Барета “, само че оттова нататък какъв диаметър е и всички други детайлности - дано оставим експертизата да покаже “.

" Дори и изрично да се потвърди, че откритият мъртвец е на Росен Ангелов, следствието продължава ", съобщи Маринов. Ще бъде формирано настрана досъдебно произвеждане, което ще се приобщи  към следствието на убийството.

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР