Тялото на момичето бе открито на 20 август 2017 г.

...
Тялото на момичето бе открито на 20 август 2017 г.
Коментари Харесай

Току-Що Излезе Психиатричната Експертиза На 15-Годишния Иван, Който Уби 11-Годишната Никол! Изправи Ни Се Косата, Та Той Е

Тялото на момичето бе намерено на 20 август 2017 година в асансьор на блок 108 в бургаския кв. " Меден рудник ". Никол е била умъртвена с един удар с кухненски нож, като острието е засегнало сънната артерия. За убийството, няколко часа по-късно, бе арестуван 15-годишният Иван, който се срещнал с нея в обществената мрежа Facebook.

По време на гледането на мярката му за неотклонение стана ясно, че откакто намушкал Никол, ученикът отишъл да играе на гоненица и криеница с другари. Според юриста му, момчето е с развиване на 10-годишно дете. В учебно заведение Иван работел с ресурсен преподавател, защото се водел възпитаник със специфични просветителни потребности.

От момента на задържането си до в този момент осмокласникът е в ареста. Неговите родители настояват, че синът им е бил натопен и килърът е различен.

„ Не съм отговорен, килърът на Никол е по-голямо момче с маска. Аз го видях, само че той ме заплаши, че ще убие фамилията ми ”, споделил Иван на майка си Донка.

Разследващи обаче са безапелационни, че са събрани задоволително доказателства, които уличават 15-годишния възпитаник.

Все още не е ясно за какво момчето и момичето са влезнали тъкмо в този вход на блок 108 и от кое място се е взел ножът, оповестява " Бургас Инфо ". Иначе Никол и Иван се срещнали във Facebook и там си уговорили злощастната среща, която приключи със гибелта на момиченцето.

Пред нощта след убийството отстрани, който е употребен от Иван, са споделяни всички вести за открития мъртвец на незнайна жена в Бургас. Тогава никой - даже и служителите на реда не знаеха самоличността на жертвата. Тя стана ясна, откакто майката на убитото дете подаде сигнал и изложение на изчезналата си щерка.

В пробите взети от Иван и Никол няма следи от опиати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР