Тялото на човек може да бъде много здраво и силно,

...
Тялото на човек може да бъде много здраво и силно,
Коментари Харесай

Ежедневни дейности, които могат да ви наранят или убият

Тялото на човек може да бъде доста крепко и мощно, само че се оказва, че в всекидневието ни има много неща, които могат да ни наранят много елементарно. Разбира се, това не е мотив да премисляте всяка крачка, само че въпреки всичко го имайте поради и бъдете постоянно деликатни.

Подхлъзване под душа

Според New York Times баните могат да бъдат най-смъртоносното място в къщата (удавяне, рухване и т.н.). Добре е да слагате противоплъзгаща поставка под душа.



Смесване на белина и амоняк по време на разчистване

Казано по-просто, получената примес е смъртоносна за поемане. Никога не правете това, без значение какъв брой мръсна е тази повърхнина.

Алергични офанзиви

Всички понякога имаме малко хрема и просто го отдаваме на сезона на алергиите, само че за някои хора алергиите отиват доста по-далеч. Има даже такива, които са алергични към вода!

Шофиране

Това е една от най-опасните действия, в които в миналото ще участвате. Всъщност, пътнотранспортните катастрофи убиват 3 пъти повече хора по света, в сравнение с войната и убийствата, взети дружно.



Отравяне с въглероден окис

Не можете да го видите и да го помиришете, само че може да ви убие. Течовете на CO, породени от дефектни нагреватели и газови уреди, са напълно действителна, само че доста неизбежна причина за гибел.

Дълъг живот

Добре, това е смешка, само че в случай че не умрете от нищо друго в този лист, старостта, в последна сметка, ще ви убие. Някои учени даже имат вяра, че човешкото тяло има оптималната дълготрайност на живота заради ограничавания в клетъчното разделяне.

Игнориране на зъбобола

Инфекциите на зъбите могат да бъдат смъртоносни, най-много тъй като зъбите са толкоз покрай кръвния поток. Ако замърсителите обхванат в тялото, това може да бъде смъртоносно. Освен това отокът от инфектиран зъб може даже да прекъсне подаването на въздух.



Сухо удавяне

Това може да се случи даже часове след излизане от басейна. Случайно вдишвате вода, която, в последна сметка, води до конвулсия на гласните струни и затварянето им, което прави невероятно дишането. Това нормално визира децата няколко часа, откакто са напуснали водата.

Правене на селфита

Особено наоколо до скали. Ще бъдете сюрпризирани какъв брой доста туристи са потърпевши всяка година вследствие на рухвания и пътнотранспортни катастрофи, породени от повърхностно правене на селфи.



Падане от стълби

Според Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите паданията са водеща причина за гибел и допълнително от половината от тях вземат участие стълби.

Пресичане на улицата

Един от най-лесните способи да бъдете засегнати е просто като не внимате за уличния трафик. Гледането на мобилния телефон или чат с другари и разсейването може даже да ви коства живота.

Не носите каска

Значителна част от смъртните случаи на ски и колела включват хора без каски.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР