Тялото на Алексей Навални се намира в моргата на районната

...
Тялото на Алексей Навални се намира в моргата на районната
Коментари Харесай

“Новая газета“: По тялото на Алексей Навални има синини

Тялото на Алексей Навални се намира в моргата на районната клинична болница в Салехард, написа " Новая газета Европа ", като се базира на свои източници. В събота фамилията на Алексей Навални прекара през целия ден в безуспешни опити да открие тялото на политика, който умря в колонията в Харп. Тялото на Навални първо е било откарано в Лабитнаги, само че вечерта на 16 февруари е било пренесено в Салехардската районна клинична болница на улица " Мир ".
Прочетете още
Служител на салехардския пункт за спешна помощ споделя пред изданието, че по негова информация по тялото на Навални са открити синини, които са били получени приживе - само че те не са от побой.

Като чиновник на Бърза помощ с значителен опит мога да кажа, че сходни пострадвания, разказани от тези, които са ги видели, се появяват от спазми. Човекът се гърчи в спазми, пробват се да го държат на земята и конвулсиите могат да бъдат доста мощни, тъй че се появяват синините. Казаха също, че е имал синина на гърдите. Но такива, каквито се появяват по отношение на заобиколен сърдечен масаж " - сподели източникът.

" Това значи, че въпреки всичко са се пробвали да го реанимират и той е умрял най-вероятно от прекъсване на сърдечната активност. Но за какво се е стигнало до това прекъсване, към момента никой нищо не споделя " - написа " Новая газета Европа ".

Според обявата, към 17 февруари не е била осъществена аутопсия.

Адвокатите на Алексей Навални са известени, че инспекцията към гибелта му е завършила и че не е открито закононарушение. От колонията декларирали, че са заинтригувани тялото на Навални да бъде предадено допустимо най-скоро. Въпреки това тялото на съветския опозиционер към момента не е предадено.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР