Тялото на 95-годишната Хамиде Коджа е влачено метри от придошлите

...
Тялото на 95-годишната Хамиде Коджа е влачено метри от придошлите
Коментари Харесай

Жена загина при наводнения в Западна Турция

Тялото на 95-годишната Хамиде Коджа е влачено метри от придошлите води

Проливни дъждове в Западна Турция засегнаха съществено региони в турския окръг Измир, една жена почина в наводненията, осведоми Хюриет дейли нюз, представен от Българска телеграфна агенция.

Поройният дъжд, почнал във вторник следобяд, наруши всекидневието в градовете Йодемиш, Кираз и Тире, където улиците се трансфораха в реки.

95-годишната Хамиде Коджа от Тире беше отнесена от придошлите води. Спасителните екипи откриха тялото на Коджа, влачено метри от придошлите води.

Турската държавна метеорологична работа предизвести за проливни дъждове в Измир през нощта в понеделник, призовавайки жителите да бъдат деликатни и внимателни, защото ще има условия за наводнения, светкавици, мощен вятър по време на преваляванията, градушка и спирания на превоза.

В Анталия, където също имаше предизвестия от метеоролозите, най-силният пороен дъжд за последните години аргументи наводнения в понеделник. В община Кумлуджа, прочут като столицата на оранжериите, 44-годишен мъж получи инфаркт, откакто видя провалите в оранжерията си, потопена от наводненията, и умря в болница.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР