Тялото на 68-годишният мъж е открито от неговата съпруга в

...
Тялото на 68-годишният мъж е открито от неговата съпруга в
Коментари Харесай

Изплуваха подробности около убийството на швейцарския милионер в България

Тялото на 68-годишният мъж е намерено от неговата брачна половинка в четвъртък вечерта в гаража на фамилната им къща

Съмнителен случай в Пернишко. Разследват гибелта на швейцарски предприемач, открит мъртъв във вилно населено място край село Кладница. Тялото на 68-годишният мъж е намерено от неговата брачна половинка в четвъртък вечерта в гаража на фамилната им къща в комплекса „ Делта хил “, съобщи

Съпругата му подава сигнал на тел. 112. На място идва и полиция, като при първичния оглед не е открито принуждение. При аутопсията обаче става дума за насилствена гибел.

Екип на малкия екран се е свързал с Окръжна прокуратура – Перник, откъдето обявиха, че предприемачът е бил ранен в белия дроб. От раната излиза наяве, че най-вероятно е потребление огнестрелно оръжие.

„ Случаят е ликвидиране. Беше изработен опит то да бъде замаскирано. На доста ранен стадий служителите на реда, които работят по случая, са открили това. До късно през нощта са осъществявани дейности, напреднали са в забележителна степен в работата си по случая. Работим по всички версии, защото мъжът е изместен от мястото, на което е бил погубен на ново място. Има данни да са сменяни облеклата, с които е бил, с цел да се прикрият следите от убийството. "

От Министерство на вътрешните работи споделиха за bTV, че няма следи някой да се е опитвал да влезе с щурм. Образувано е досъдебно произвеждане за ликвидиране. Бизнесменът е живял в България от дълго време, женен е за българка, допреди няколко години са имали цех за силиконови произведения, който обаче са продали на шведска компания.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР