Тялото на 54-годишна англичанка Трейси Браун бе открито в кемпер,

...
Тялото на 54-годишна англичанка Трейси Браун бе открито в кемпер,
Коментари Харесай

КРЪВ КРАЙ БУРГАС! Откриха мъртва англичанка в кемпер

Тялото на 54-годишна англичанка Трейси Браун бе намерено в кемпер, паркиран до новото пристанище на Ченгене скеле, написа Флагман.бг. Тя е издъхнала след намушкване с нож в региона на долните крака. Сигналът е подаден от приятеля й - 39-годишният Марти.

Разследващите са открили по неоспорим метод, че става въпрос за самоубийство. 39-годишният мъж от Англия съдействал на полицията. Той в началото е арестуван, само че след това е освободен, откакто е станало ясно, че не е съпричастен към гибелта на дамата.

Официална информация по случая няма, защото се касае за самоубийство. Министерство на вътрешните работи няма процедура да известява елементи по сходни произшествия.
свързани новини10105на 14.06.2021
Трейси е счетоводител по специалност. Тя пристигнала през октомври в България с приятеля си, който бил машинен инженер. Пътували с кемпер и 4 кучета, обиколили съвсем цялата страна.

Пристигнали в Бургас на 20-ти декември. Отседнали в профилираната кемпер зона до новото пристанище край Ченгене скеле, където получавали всички улеснения против символичната цена от 10 лв. дневно.

Сприятелили се бързо с неколцина българи, на които разказали, че желаят да купят парцел в Созопол. Дори набелязали съответна къща, която трябвало да огледат тези дни. Никой не знае дали са стигнали до договорка и харесали ли са парцела, тъй като не са излизали на 23 и 24-ти декември, а на 25-ти е настъпило самоубийството.

Според очевидци дамата се държала необичайно, била затворена и давала тип на извънредно ревностна. Марти на собствен ред бил доста отзивчив и бързо завързал другарства.

В нощта на случая той бил на открито, разхождал кучетата. Прибрал се към 20 часа и намерил мъртвата си другарка в кемпера. Имало доста кръв. Веднага е алармирал на телефон 112. Дошлите на място парамедици нямало какво да създадат, а единствено да установяват гибелта.

Разследващите са създали подробен оглед, свалени са и видеозаписите от охранителните камери. Няма никакви доказателства, че Марти е забъркан в гибелта на приятелката си, а също така никой различен не е доближавал кемпера им в тези часове.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР