Тялото на 49-годишна жена, видяна за последно през август миналата

...
Тялото на 49-годишна жена, видяна за последно през август миналата
Коментари Харесай

Почти година издирват жена, заровена от мъжа ѝ в двора на къщата им

Тялото на 49-годишна жена, забелязана за последно през август предходната година и оповестена за общонационално търсене, бе открито в сряда заровено във вътрешния двор на дома й, където е живяла дружно със брачна половинка си. Полицейските управляващи в Каталуния са задържали по случая точно мъжът, който по-късно е направил цялостни признания пред проверяващите, споделяйки, че преди да я убие, имали ''незначителен спор'', след който тя го заплашила с овакантяване.

Моника Борас, както е името на жертвата, изчезва ненадейно през лятото на 2018 година и от този момент в продължение на съвсем година управляващите в Каталуния я търсят.

В процеса на следствието полицията е разкрила някои несъответствия в свидетелските показания на брачна половинка й и основни несъгласия, заради което изискала от съда позволение за изкопаване на целия двор на парцела, който е обитавал фамилията. По този метод било намерено тялото на дамата, а мъжът арестуван, инфомира испанският всекидневник "El Pais ".

Предстои да му бъде повдигнато обвиняване за преднамерено ликвидиране, само че преди този момент здравната експертиза би трябвало да удостовери, че това фактически е тялото на жертвата, с цел да бъде даден ход на делото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР