Тялото на 15-годишно момиче беше открито до изоставена къща край

...
Тялото на 15-годишно момиче беше открито до изоставена къща край
Коментари Харесай

Роднини на починалото момиче от Велико Търново пред БНТ: Била е отвлечена

Тялото на 15-годишно момиче беше намерено до изоставена къща край Велико Търново. Целият град е покъртен от нещастието, а огледите на място не престават през целия ден.

Работи се по всички версии, в това число самоубийство или съзнателно ликвидиране. Досъдебното произвеждане е за съзнателно ликвидиране.

Сградата, където е намерено тялото, е известна като " къщата на алпиниста " и е необитаема от години. Намира се на труднодостъпно, само че картинно място и по тази причина притегля младежи, които се събират там.

Следите на момичето, което е от село Ресен, се губят от през вчерашния ден сутринта. Близките й изрично отхвърлят версията за самоубийство и споделят, че тийнейджърката е била отвлечена принудително от 42-годишен мъж от същото село, с който е избягала през нощта.

За последно е видяна в Горна Оряховица, където е била със своя другарка, а по-късно трупът й е открит от инцидентни минувачи.

Ако не излизаш с мен, ще ви запаля къщата - това самоубийство ли е?! Отвлече я със боязън, закани, споделя Галя - вуйна на умрялото момиче.

От 11 ч през нощта до ден сегашен няма диря от детето. Връщат се и споделят съзнателно самоубийство! Моля ви се хора за правдивост! Детето ми си отпътува, само че най-малко за другите да има спокоен живот, споделя майката на момичето Анелия.

Процесуално-следствените дейности по следствието не престават.

Репортер: Мирела Дончева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР