Тялото е наш приятел и много по-често, отколкото предполагаме, ни

...
Тялото е наш приятел и много по-често, отколкото предполагаме, ни
Коментари Харесай

Проблеми със здравето, които устните разкриват

Тялото е наш другар и доста по-често, в сравнение с допускаме, ни дава предупредителни знаци. Състоянието на устните е единствено още един метод да проследим здравето си.

Любимият ви цвят червило може да издаде доста за стила ви и даже за вашия темперамент. „ Голите “ устни въпреки това пък могат да алармират за разнообразни здравословни проблеми. Някои от предупредителните знаци, които устните дават, не са мотив за огромно терзание, до момента в който на други сигурно би трябвало да се обърне внимание.
Сухи и напукани устни
Ако устните ви са сухи и напукани, евентуално сте обезводнени. Вместо да нанасяте следващия пласт еликсир за устни, увеличете приема на вода, с цел да решите казуса от вътрешната страна на открито. Ако имате навика да облизвате устните си, това единствено ще утежни ситуацията, тъй като слюнката в действителност изсушава кожата на устните.

Сцепване в ъглите на устата
Сцепването на ъглите на устата – в единия или и в двата края е мъчително и доста неприятно положение. То може да бъде породено от гъбична зараза или дефицит на витамини. Понякога лигавенето по време на сън също може да докара до разцепване в ъглите на устните. Консултирайте се с доктор с какъв артикул да третирате мъчителното място.

Прочетете още за този проблем:

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР