Тяло на млад мъж е намерено в джип в покрайнините

...
Тяло на млад мъж е намерено в джип в покрайнините
Коментари Харесай

Откриха тялото на млад мъж в паркиран джип във Велико Търново

Тяло на млад мъж е открито в джип в покрайнините на Велико Търново, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Сигналът е подаден на тел. 112 през вчерашния ден към 18.30 ч. от инцидентни минувачи, които помислили, че лидерът е примрял. На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, само че медиците единствено установили гибелта на мъжа.

По случая се води следствие, като досега не са открити следи от принуждение.Криминалистите работят по всички вероятни версии, измежду които ликвидиране, самоубийство или настъпила в резултат на заболяване гибел.

По информация на локалния в. " Борба " умрелият е на възраст към 35 години и от регионалния град. Той обаче не живеел наоколо до мястото, където е открит. Автомобилът му е паркиран на улица „ Георги Измирлиев “ 12, а съседи споделиха, че возилото е там още от обяд. Комшиите са безапелационни, че за първи път виждат джипа, а към 12:00 часа са чули алармата на транспортното средство да звучи дълго време и никой не реагирал да я спре.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР