Тяло на жена е намерено в езерце пред двореца Кенсингтън,

...
Тяло на жена е намерено в езерце пред двореца Кенсингтън,
Коментари Харесай

Мистериозен инцидент пред дома на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Тяло на жена е открито в езерце пред двореца Кенсингтън, лондонския дом на Кейт Мидълтън и принц Уилям, на 29 август , оповестява. Полицията е извадила тялото от Кръглото езеро в градините на Кенсингтън, което се намира тъкмо пред замъка.

Жената, която към момента не е разпозната , в началото е считана за изчезналата художничка Ендилиън Лисет Грийн, като полицията неправилно уведомява фамилията ѝ за нейната гибел. Впоследствие брат ѝ Джон Лисет Грийн осведоми другари, че е открита „ жива и невредима “.

 Кенсингтън Getty
 image2_16x9.png Писмото на един учебен шеф, което ще допре и най-строгите родители На фокус
В изказване пред Sky News представител на управляващите декларира: „ Полицията е била извикана в градината на Кенсингтън W2 в 7.09 ч. сутринта в събота, 29 август, заради угриженост за сигурността на жена. “ В изказването се споделя още: „ Жената беше оповестена за мъртва на мястото на случая. Към този миг гибелта се третира като необяснима, само че не се счита за подозрителна. Ще бъде осъществен следкланичен обзор на идващ стадий. “

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж не са били двореца Кенсингтън, когато тялото е намерено. По това време те са почивали с трите си деца принц Джордж, принц Луис и принцеса Шарлот в Балморал, шотландското имение на кралица Елизабет Втора.

Според Sky е незнайно дали други членове на кралското семейство като принцеса Юджини и брачният партньор ѝ Джак Бруксбанк, които също живеят в двореца, са били там, когато тялото е било открито.
 Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън  Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън  Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън  Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР