Тяло е намерено след едноседмично издирване на изчезнал мъж, видян

...
Тяло е намерено след едноседмично издирване на изчезнал мъж, видян
Коментари Харесай

Намерено тяло при издирване на изчезналия Джошуа Шоу за последен път видян да влиза в река, докато е „преследван от ченгета“

Тяло е открито след едноседмично търсене на липсващ мъж, забелязан последно да влиза в река, откакто е бил „ преследван от полицията “ “.

23-годишният Джошуа Шоу изчезна вечерта на 27 декември, откакто съгласно известията е бил забелязан да влиза в река Таф в Понтиприд, Южен Уелс. Майка му твърди, че е бил „ преследван “ от служители на реда по това време.

Сега след седемдневно търсене с присъединяване на екипи на полицията и пожарната, както и на бреговата защита, детективите потвърдиха, че тялото на мъж е намерено покрай брега на реката, откакто равнищата на водата спаднаха. Въпреки че тялото към момента не е публично разпознато като Джошуа, полицията в Южен Уелс сподели, че фамилията му е било осведомено за откритието.

Майката на Джошуа Лиан преди този момент подлага на критика издирването на полицията и сподели, че не се усеща подкрепена от силите. Тя сподели, че чиновниците са й споделили, че са били в контакт с Джошуа вечерта, когато той изчезна, като полицията удостовери, че чиновниците са свидет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР