Тяхното предложение е да отпадне параграф 6, свързан с мораториума

...
Тяхното предложение е да отпадне параграф 6, свързан с мораториума
Коментари Харесай

​БСП настоява за спешна актуализация на бюджета на Здравната каса

Тяхното предложение е да отпадне параграф 6, обвързван с мораториума за финансиране на новаторски медикаменти. Според левицата това е единственият метод за излаз от създалата се обстановка.

До края на деня " Българска социалистическа партия за България " ще внесат в Народното събрание предлагането за актуализация.

Корнелия Нинова е разговаряла с премиера Бойко Борисов по тази тематика. Нейното усещане е, че от ГЕРБ са склонни да обмислят предлагането им. Ако то не бъде признато, социалистите са подготвени с жалбата до Конституционния съд.
Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия: Затова се обърнах към господин Борисов - дано да не работят напук. Очевидно това, което направиха, е огромна неточност. Очевидно, по мнението на болните хора, комисията няма да реши казуса, а ще го задълбочи. Призовах ги за разсъдък. Да седнем, да обсъдим предлагането на " Българска социалистическа партия за България " за актуализация на бюджета и да го създадем в незабавен порядък до края на годината.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР