Тяхната единствена задача е била тази методика да бъде осъвременена,

...
Тяхната единствена задача е била тази методика да бъде осъвременена,
Коментари Харесай

Сърцата На Безброй Българи Се Свиха: Ето Каква Ще Е Съдбата На Хората С Телк

Тяхната единствена задача е била тази методика да бъде осъвременена ”, изясни по Нова телевизия зам.-министърът на опазването на здравето Светлана Йорданова.

По думите й смяната се прави в посока това хората, които в действителност имат потребност от поддръжка от страната, да бъдат оптимално обезпечени.

" За да може един човек със междинна степен на увреждане да бъде сигурен, че той ще попадне в избрана група, тези проценти са заковани. Отсега нататък няма да зависи от лекарите в ТЕЛК какъв % ще постановят. Това ще зависи само и единствено от здравната документи. Голяма илюзия, в която са въведени хората с увреждания, е това, че се взима поради единствено едно главно заболяване, а всички останали ще бъдат изключени. Това изрично не е по този начин ”, разясни Йорданова, написа Пик.

Според нея пациентите са били съветвани от хора, които не са доброжелателни към измененията и гонят персонални ползи.

" Хората с тежки болести няма да пострадат по никакъв метод. По новата методика всяко едно заболяване ще бъде с посочени проценти, тъй че индивидът с увреждане ясно ще знае кое от болестта му носи максимален функционален недостиг ”, подсигурява зам.-здравният министър.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР