Тя заявила на баща си, че в този щастлив ден

...
Тя заявила на баща си, че в този щастлив ден
Коментари Харесай

Да Не Си На Негово Място! Нова Тежка Драма Разкъсва Живота На Зуека! Вече Едвам Се Усмихва От Екрана Заради

Тя декларирала на татко си, че в този благополучен ден желае единствено той и майка й да се до нея. Абитуриентката отсякла изрично, че не желае Анна Вичева да й се мярка пред погледа, добавя изданието. Зуека бил доста наскърбен от решението на дъщеря си, то така преди време връзките им претърпяха съществени разтърсвания, той не се опитал да я разубеди.

Въпреки това тайничко се надявал, че тя може да промени мнението си и ще го направи освен поради него, само че и поради дребния му наследник. Но Девина останала непреклонна. Дори поради по-малкия си брат тя не желае да вижда Анна. Девойката не крие, че обожава дребното момченце, само че в никакъв случай няма да одобри връзката на татко си с актуалната му половинка.

Поради тази причина тя отхвърли да участва на сватбата на родителя си. Преди време точно Девина направи обществено притежание греховната обич на татко си с Анна.

13-годишната тийнейджърка изпрати сигнал до медиите, от който стана ясно, че Зуека има връзка с Вичева. Момичето даже разкри какво си пишат в известията, които си изпращат.

След разкритията в медиите, Девина прекрати всякаква връзка с татко си. Двамата затоплиха връзките си неотдавна.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР