Тя заяви, че са обсъдили с президента предизвикателствата пред България,

...
Тя заяви, че са обсъдили с президента предизвикателствата пред България,
Коментари Харесай

Атанасова: Доверието към 47-ото НС е изчерпано. Резонно е да има избори през октомври

Тя съобщи, че са разискали с президента провокациите пред България, както и за незабавните законодателни решения, които ще продължат да разискват и по време на утрешната среща.

ГЕРБ още веднъж се оповестиха за предварителни избори.

„ Ежедневната мъка, че няма кворум за съвещания на Народното събрание, няма парламентарна поддръжка, е напълно явна. В този смисъл всяко бавене на парламентарната и конституционната процедура е изцяло безсмислена “, акцентира Атанасова и добави: „ Резонно е изборите да бъдат при започване на октомври, тъй като в края на септември има празници “.

„ Дали ще има време за приемане на незабавните закони зависи от парламентарните групи. Неведнъж съм призовавала на пред съвет да се предложат законодателни решения, които залата да разиска и ние ще ги подкрепим, стига да са съответни за обществото “, сподели още Десислава Атанасова.

„ Вчера имаше три ратификации, свързани с Плана за възобновяване. В пленарна зала нашата група ги поддържа. Това не е поддръжка за държавното управление, а за значимите тематики за България и нейните жители “, разяснява още тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР