Тя юрка всичките си приятели инфлуенсъри, като например Наум Шопов

...
Тя юрка всичките си приятели инфлуенсъри, като например Наум Шопов
Коментари Харесай

Новият на Богданска излиза само с известни жени

Тя юрка всичките си другари инфлуенсъри, като да вземем за пример Наум Шопов и Теа Минкова, да го популяризират. Освен това го уреди да пее сръбски шлагери на сватбата на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева. Левентът от дълго време копнее да се изявява на сцена, извършва най-вече кавъри, само че мечтае някой ден да изкара и своя авторска ария. За Мартин се приказва, че обича да излиза единствено с известни в общественото пространство дами. В предишното е бил гадже на певицата Мария Илиева. Той идва от заможно семейство и разполага с финансови средства, само че пък задачата му е да се снабди и с известност, написа " Уикенд ".

Почитателите на хубавицата обаче не са удовлетворени от следващия ѝ сътрудник. Те считат, че тя заслужава някой по-сериозен мъж, само че очевидно тя притегля тъкмо подобен вид господа.Aко оставим настрани персоналния живот, кариерата на Богданска се развива повече от добре. Тя сполучливо развива инфлуенсърската си активност, неотдавна се завърна от седмицата на модата в Париж. Сега следва да я гледаме и като водеща на „ Биг Брадър ”. Преди време звездата взе участие във ВИП формата и даже подписа брак с Петканов в шоуто, тъй че има богат опит с сходни излъчвания.
Реклама
„ Внимавайте, защото аз видя ли риалити, се бракосъчетавам! ”, пошегува се дългокраката брюнетка в ефирен ефир.

Богданска и Петканов се радват на наследник, който след няколко месеца ще навърши 6 години. Момченцето към този момент е записано в предучилищната група на частно школо, където таксата е няколко хилядарки годишно. Малкият Габриел прекарвал пълноценно време и с двамата си родители. Те се редували в грижите за него, тъй че да на усеща раздялата им. Откакто се разведе, Богданска не стопира да обикаля света. Понякога пътува по работа, а различен път на отмора – или с мъжа си Мартин, или с приятелки. Тя е удовлетворена, че има доста близки, на които може да разчита. Те били до нея по време на развода, вдъхвали ѝ кураж и я спасявали от самотата.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР