Тя все още е Джени от олтара. Двадесет и седем

...
Тя все още е Джени от олтара. Двадесет и седем
Коментари Харесай

Винаги булка: Дженифър Лопес се омъжва за Дерек Хаф в новото видео „Can’t Get Enough“

Тя към момента е Джени от олтара.

Двадесет и седем години откакто за първи път сподели „ Да “ – на Оджани Ноа, първият от четиримата й съпрузи, през 1997 година – Дженифър Лопес към момента не може да се насити на ходенето по пътеката.

В новото видео към нейния сингъл „ Can't Get Enough “, чиято премиера беше в сряда, госпожа Бен Афлек се подиграва с репутацията си на сватба както в действителния живот, по този начин и във филми с булчинска тема като „ от 2001 година Организаторът на сватбата “ и „ Ожени се за мен “ от 2022 година

Режисирано от Дейв Майерс — който също снима нейните клипове „ I’m Real ” и „ All I Have ” при започване на 2000-те – видеото открива, че Лопес се свързва с трима разнообразни младоженци, в това число сътрудника танцьор Дерек Хаф.

И, несъмнено, Джей Ло не пропуща опцията да се оправи със съдията на „ Танци със звездите “. Има даже всеобщ танц на линия със сватбени посетители.

Но до момента в който някои посетители се отхвърлят от ходове, други вършат залози какъв брой време ще продължи, преди кле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР