Тя влязла в заведението, за да говори с мъжа си,

...
Тя влязла в заведението, за да говори с мъжа си,
Коментари Харесай

Брутално Видео! Тълпа Преби До Смърт Мъж, Който Открадна Кола С 3 Деца В Нея!

Тя влезнала в заведението, с цел да приказва с мъжа си, който работел там. В този миг незнаен мъж влиза в хюндая и потегля. В колата са били трите деца на фамилията на възраст сред 7 месеца и 5 години.

Родителите хукват след колата, като бащата съумява да настигне автомобила на половин пресечка, защото имало запушване. Той изкарал крадеца от хюндая и дружно с други очевидци го пребили грубо.

Пребитият, разпознат от полицията като 54-годишния Ерик Хууд, бил превозен в болница, само че умрял от получените тежки контузии по главата.

От полицията оповестиха, че Хууд има дълго престъпно досие. Властите са разпитали майката и бащата на децата, само че обвинявания към момента не са повдигнати. Преглеждат се записите от камерите в квартала.

„ Не съм обожател на уличното правораздаване. Ние сме тези, които действаме против нарушителите ”, съобщи полицейският шеф Джейсън Смит.

Жителите на квартала обаче застават на страната на родителите.

„ Случилото се е трагично, само че разбираемо. На улицата, в случай че някой се опита да нарани или отвлече детето ти, е обикновено да се опиташ да го спреш ”, споделя Кабрийз Шед.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР