Тя върлува свирепо, поразява като варицела неваксинирано дете, не прощава

...
Тя върлува свирепо, поразява като варицела неваксинирано дете, не прощава
Коментари Харесай

Мистериозната болест, която прави жените ужасни

Тя върлува свирепо, поразява като варицела неимунизирано дете, не прости никому, изключително дамите и по-специално - нещастните дами. Всъщност няма никаква тайнственост в тази болест, тя си има име и то е известно на хората още от древността.

Нарича се - нещастна жена.

Нещастните дами са най-опасни и мощно заразни. Те не простят, а се пробват да обхванат всички останали в черната дупка на личната си несполука. Не бъркайте нещастните дами с нещастници, те не са такива. Те не са неприятни, просто гледат единствено личната си полза, животът по този начин ги е научил и очукал.

 жена Istock

Нещастните дами са тъжна панорама. Те не провокират омерзение, само че провокират страдание. Защото знаеш, че не са получили това, от което се нуждаят (обич, съгласие, поддръжка, самочувствие, талант). Те имат голяма празнота в себе си и няма по какъв начин да я запълнят, само че се пробват....

Опитват се да я запълнят камъче по камъче. Хвърляйки калта в непознатата градина, драпайки със зъби и нокти за неща, които други получават без изпитание. Подливайки вода, пробвайки се да бележит с качества, които е подозрително, че даже имат.

 жена Istock

Тъжните и незадоволени дами страдат от синдрома на “хората с огромни искания и нулево покритие”. Те се пробват да избият комплекса от несполучливия си персонален живот на друго място. Изтъкват себе си толкоз мъчително, та чак на човек му става неловко да гледа.

Нали знаете това, възприятие, което изпитвате, когато гледате по какъв начин някой се излага по телевизията… по това ще познаете и нещастните дами - към тях чувствате същото, само че онлайн.

Това са дами, на които не може да се разчита. Те не са експерти, а профани. Те не желаят да оказват помощ, а да изпъкнат. Не желаят да бъдат част от "Ние ", тъй като те са "Аз ". Те не са отборни играчи, а вълци единаци. Животът по този начин ги е научил - когато персоналният ти живот не е ок, пренасяш комплексите в другите сфери и се опитваш да заблудиш всички, че животът ти е цветя и рози. Ама не е... и си проличава извънредно доста.

 жена Istock

Но тези дами не са отговорни за своето злощастие (може да се случи на всеки). Виновни са за метода, по който избират да се оправят със обстановката, в която се намират. Виновни са за това, че избират да прецакат другарчето, с цел да получат персонална полза и да се почувстват малко по-добре със себе си. Виновни са, че са подготвени на всичко, с цел да погалят егото си. Виновни са за това, че са избрали да крият персоналното си злощастие, вместо да опитат да го трансформират.

Това би направило от всяка жена едно гигантско, озлобено и егоистично ходещо Его, което мъчно може да бъде озаптено и излекувано. Можем единствено да дадем един съвет - мъже, обичайте дамите си, тъй като в противоположен случай се трансформират в чудовища и пречат на всички на нас!  wink

Прочетете още:
От високо се пада неприятно, а от рухване никой не е застрахован Маршът на незадоволените дами Кисело ли е гроздето, лисичке? Порокът да бъдеш млад, благополучен и талантлив… Мъжете са като задници - всички имаме по един Ти си млада, неомъжена и без деца? Значи си изцяло некадърна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР