Тя уточни, че за нея няма значение кой ще е

...
Тя уточни, че за нея няма значение кой ще е
Коментари Харесай

Весела Лечева: Не съм в казуса на Кирил Петков, заявила съм желание да изляза от всички УС

Тя посочи, че за нея няма значение кой ще е ръководител на тази комисия, а има значение кой ще се занимава с проблемите в спорта. А съгласно статистиката България е в дъното на всички ранглисти - 61% от българите споделят, че в никакъв случай не са се занимавали със спорт.

 

" Бюджетът за Министерството на спорта е извънредно невисок - има по към 2,50 евро на човек за спорт, в Нидерландия сумата е 300 евро. Комисията може да се занимава с тези въпроси. Аз нямам другари в Движение за права и свободи, надали някой подлага на подозрение че имам другарски кръг, не съм била в близки връзки с никого от тази партия - по отношение на нея имам безапелационни позиции.

 

А другояче последна грижа на президентството е какво желае да стане Радостин Василев. Ако той е лицето на Политическа партия за спорта, значи няма смяна. "

 

Според министър Лечева България е правова страна и е въпрос на обстоятелства и правосъдна процедура дали ще бъде наказан състезателен министър.

 

" От февруари бях ръководител на Българския стрелкови съюз и незабавно след избора ми за длъжностен министър започнах дейности за излизане от управителните органи на всички спортни организации, където съм била. Те би трябвало да свикат управителните си препоръки и да ме заменят с различен.

 

Не съм в проблема на Кирил Петков - законът изисква едни ограничения за българското поданство и други - за излизане от управителните органи. Различни са въпросите.
Аз съм 40 година в българския спорт - би трябвало ли да ме обвинят в спор на ползи, че обичам плуване, волейбол и други

 

Поканих Петков и Василев от Политическа партия да дойдат и да прегледат всички контракти. Те не дадоха отговор на поканата ми. Преди мен в програмата за юношески действия са повтаряли корупционни практики - това желаех на им покажа ", изясни министър Весела Лечева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР