Тя ще ви обгради с топлина и любов. Вие ще

...
Тя ще ви обгради с топлина и любов. Вие ще
Коментари Харесай

Eто какво се случва, когато в живота ви влезе жена от зодия Рак

Тя ще ви обкръжи с топлота и обич. Вие ще бъдете център на внимание и във всяка нейна мисъл. Тя ще вижда единствено вас и ще направи всичко допустимо да се почувствате най-обичаният мъж на света.

Тя ще се грижи за вас, ще ви пази, изслушва, ще вижда дребните неща, за които даже не знаете, и ще ги обича. Тя постоянно ще се интересува да научи нещо ново за вас и да споделите мемоари дружно. Тя ще цени моментите, за които може би от дълго време сте не запомнили, и ще пази всевъзможни сантиментални неща, които й припомнят за вас.

Когато жена Рак ви пусне в своя свят, тя няма да играе, да крие нещо, да ви кара да се чудите какво усеща към вас. Ще разберете това по изпълнените с обич очи, блажената усмивка и нежността в гласа. Тя ще показа с вас моменти на накърнимост, интимни мисли, мъчителни мемоари и прочувствена дълбочина.

Когато жена Рак ви допусне в живота си, тя в действителност няма авариен проект, ако връзката ви не се получи. Тя знае по какъв начин да се защищити от нездравословни обстановки, само че това не значи, че сърцето й ще спре да ви търси в моменти на болежка и обезсърчение.

Трудно й е да се довери и да се отвори пред някого, тъй като не знае по какъв начин да обича на половина. Зад нейните стени, построени към сърцето, се крие невероятна грижа, любов и отдаденост. Тя обича диво, буйно, съществено, окончателно и изцяло. В любовта дамата от зодия Рак дава всичко от себе си.

Чувствата й са дълбоки и тя не се отхвърля елементарно, може би дори в никакъв случай.

Когато жена Рак ви пусне, това се случва, тъй като по този начин би трябвало. Това значи, че тя е дала всичко от себе си. Тя ще сподави сърцераздирателния зов на обезсърчение и ще понесе ужасната болежка от раздялата, набирайки сили да се изправи против действителността без вас.

Когато ви остави, тя ще се скрие в черупката си и ще покаже, че е в положение да продължи, безмълвно скърбейки за загубата ви.

Когато една жена Рак ви пусне в своя свят, тя вижда слънцето и луната във вас. Тя те схваща и усеща. Тя може да планува вашите реакции по отношение на нейното държание, тъй като душите ви са тясно свързани. Дори когато е принудена да ви  пусне, парченце от сърцето й постоянно ще бъде с вас.

Знаете ли, тя не се опасява от болката и самотата. Тя се опасява да не стане безчувствена, само че вие сте й потвърдили, че бърка. С вас тя е разкрила себе си и ви е признателна за това. Тя няма да размени времето, прекарано с вас, за никакво благосъстояние, даже в случай че връзката ви е завършила. Тя ще ви пуска в своя свят още веднъж и още веднъж.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР