Тя ще отговаря за безопасността по пътищата, пише Флагман. За

...
Тя ще отговаря за безопасността по пътищата, пише Флагман. За
Коментари Харесай

Фурор! Няма Да Повярвате Коя Гореща Българска Тв Водеща Става Шефка В Мвр! Революция, Вижте Снимки! Та Това Е Самата

Тя ще дава отговор за сигурността по пътищата, написа " Флагман ". За това, че Крумова се заема с случаите по пътищата стана ясно по време на конференцията на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата предходната седмица, когато бе показан проектът на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за пешеходните пътеки.

Крумова влиза в Държавно-обществената консултативна комисия на Министерство на вътрешните работи. Това е следващото преобразяване на красивата бургазлийка, чието име е известно още от изявите й като водеща в локалната СКАТ тв преди 10 години, написа Блиц.



После стана активистка на Атака и народен представител от Атака, след което и водеща фигура в " България без цензура " на Николай Бареков. Междувременно, през 2011 година, за малко бе и член на ГЕРБ. Последните й обществени изяви са отпреди три години, когато водеше акция за разрешаване на сурогатното майчинство. Новото преобразяване на Крумова отпреди няколко дни обаче провокира публичен и политически отзив

Много от депутатите считат, че тя няма професионален опит, уместно обучение и експертност, с цел да оглави сходна работа в Министерство на вътрешните работи и магистратурата. Предстои след празниците да се разнищи кой и по какви критерии е обезпечил държавната заплата на Калина Крумова.

Депутатката от ГЕРБ Нели Петрова, която е известна като деен герой за по-малко жертви по пътищата, защото загуби щерка си - убита на място от мотоциклетист на пешеходна пътека, намерено се опълчва на новия пост на Крумова.

Ето какво е написала Петрова в персоналния си профил във Facebook: " Искам да прикани всички почернени майки да се разграничат от тази дама.

Преди шест години в тъгата си се заблудихме и повярвахме. Но през днешния ден ви пиша като майка, която е изгубила дете на пешеходна пътека, не като депутат.

Не имам вяра,че нейната битка за понижаване на черната статистика е чиста и свята!!! Друго не разясня ". Депутатката от ГЕРБ Нели Петрова Красавицата Калина Крумова бе най-младият народен представител в 41-вото Народно заседание от групата на " Атака ". Родена е през 1985 година, има един наследник. Завършила е УНСС - компетентност " Икономика на социално-културната сфера ", има и втора компетентност - " Журналистика и медии ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР