Тя се премести или по-скоро избяга в Дубай преди няколко

...
Тя се премести или по-скоро избяга в Дубай преди няколко
Коментари Харесай

От жегата в Дубай ли е?! Мегз изкука: Аз съм Людмила Живкова! (СНИМКИ)

Тя се реалокира или по-скоро избяга в Дубай преди няколко лета, когато от Национална агенция за приходите я подгониха крепко за укриване на налози от всичките й компании. Разбира се, приказваме за Миглена Каканашева - Мегз, която тутакси заяви, че се отхвърля от най-любимото си нещо - правенето на облекла и отпътува да опознава необятния свят.

В Емирството Мегз още веднъж се е заела с това, което може - дизайна, само че твърди, че е преоткривала себе си през последните години и е извисявала духа си. Явно го е " извисила " до такава степен, че май леко се е чалдисала. Няма по какъв начин другояче да си разбираем новата й фикс идея - да се прави на Людмила Живкова. Да, Мегз се е трансформирала в копие на дъщерята на Тодор Живков като се облича като нея и носи обичаните й тюрбани.

На 21 юли ще станат 42 години от трагичната крах на Людмила Живкова, която макар че е противоречив облик в историята ни, не може да се отхвърли, че е направила доста, в действителност доста за културата в страната ни. Фактите към гибелта й към момента са противоречиви като мнозина са уверени, че тя не е получила мозъчен кръвоизлив във ваната, както е формалната версия, а е била убита.

Какво общо има наша Мегз с Людмила Живкова обаче, не е ясно и едва ли ще стане. Но това си е обикновено за Каканашева, която неотдавна пък призна, че копира Ким Кардашиян, която боготворяла. Каканашеви работи... ще кажем ние.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР