Тя се казва Вероника и е на 23 години, а

...
Тя се казва Вероника и е на 23 години, а
Коментари Харесай

Ронси и Чоле: Супер свежата родна тиктокърска двойка, която избухна за по-малко от два месеца

Тя се споделя Вероника и е на 23 години, а той на 30 и се споделя Илиян. Защо ви описваме за тях ли? Ами тъй като са едни от най-популярните български тиктокъри и евентуално една от най-забавните двойки в мрежата, където са известни като Чонси.

Само два месеца им лишава, с цел да станат цялостен шлагер в TikTok, където пускат супер свежи и занимателни клипчета, с които натрупат хиляди почитатели и и гледания. Над 80 хиляди, ги следват, само че за момента всичко е в областта на заниманието, приятното и странично занятие, а не главен метод да си изкарват прехраната.

Виж още: Гледаме и завиждаме: Папи Ханс сподели топ форма в разгара на есента поради предизвикателство 

Вероника има и много сполучлив Instagram, където също е почнала да натрупа почитатели и наподобява, че би се занимавала с инфлуенсърска активност. С такова усещане остава всеки, който посети страницата ѝ в обществената мрежа, където с изключение на готини снимки, Рони споделя и някои спонсорирани изявления, ориентирани към девойките. Сексапилната русокоска несъмнено се поддържа много, а здравословното хранене е безусловно наложително.

Вероника има пейсмейкър, тъй като има ритъмни нарушавания, сърцето ѝ е крепко, само че има проблеми с " нервната система на сърцето ", както сама показа. Не крие за това нещо и в обществените мрежи е разказвала за този факт. 

Виж още: Чоко с самопризнания за живота, любовта като взаимозависимост и лъжите

С Илиян си вършат постоянно и пранкове, както самичък той признава в " Новите известни ", а за останалите видеа вършат много повторения, с цел да наподобяват естествени и в действителност занимателни. " Ние се опитваме да вършим разнообразни обстановки, които да наподобяват занимателно за останалите ", споделя Вероника. 

Познават се от близо 5 години, само че са двойка от едвам четири месеца, а живеят дружно от три. Първата им среща била в 4 сутринта, тъй като си писали цяла нощ, а на другата заран Илиян бил на работа и решил да вземе Вероника, с цел да гледат изгрева на Витоша. Бързата популярност не им се отразява, само че признават, че получават хейт, а сходни мнения трият. Причината е единствено една - има доста деца, които ги гледат и не желаят да четат грозни неща. 

Виж още: Русо, цикламено, лилаво: Тези български мъже обичат да опитват с цвета на косата си! 

Вече много ги познават по улицата и се радват, че могат да се срещнат с нови хора, само че славата не ги трансформира. Илиян работи в областта на IT, а Ронси се занимава със обществените мрежи. 

Изображение: https://www.instagram.com/ronsygram/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР