Тя сама си призна, че е отвикнала не само от

...
Тя сама си призна, че е отвикнала не само от
Коментари Харесай

След като отвикна да се показва от вкъщи: Светлана Гущерова втрещи всички на светско събитие!

Тя сама си призна, че е отвикнала освен от светския живот, само че и от излизането на открито. Светлана Гущерова от години се е трансформирала в стопанка и къщно гърне, а и това беше в реда на нещата, тъй като тя се скъса да ражда. Откакто са се венчали с Християн Гущеров, тя му нации четири деца за единица време - да са им живи и здрави всичките!

Обяснимо е, че някогашната плеймейтка се затвори в просторния им дом, още повече, че и половинката й работи от у дома (каквато и да се води работата му, тъй като май никой не е наясно)... " Не обичам да излизам. Обичам да съм си вкъщи, да сме всички дружно, да си четем, да приказваме или всеки да се занимава с нещо, само че все по-често не ми се излиза. А и хората станаха доста долни и злобни, за жалост ", сподели неотдавна Светлана.

Гущерова не крие, че я е боязън да излиза на открито, още повече след заканите да я залеят с киселина, които получи. Затова и на първата си световна поява тези дни тя шокира всички като се държа много необичайно. Това беше по време на премията й за " Майка на годината ". Блондинката се движеше компактно до мъжа си Християн, а до тях имаше две горил за защита.

" През цялото време тя беше като " гърмяна " - очите й шареха във всички направления и се държеше като сърна на прицел. Нервничеше и даже подскачаше на моменти. Но е разбираемо частично, поради нещата, които претърпя ", разясняват очевидци.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християн Гущеров Светлана Гущерова награди плеймейтка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР