Тя разкри, че отношенията й с нападателя са били повече

...
Тя разкри, че отношенията й с нападателя са били повече
Коментари Харесай

Актрисата Диана Димитрова проговори за насилника си

Тя разкри, че връзките й с нападателя са били повече от другарски, само че това е се пазело в загадка

Исках да предизвиквам други дами да приказват. Не желаех да стигам до там, докъдето имам намерение да стигна, само че лицето продължава да ме заплашва и разстрои майка ми.

Това сподели в предаването „ 120 минути “ по bTV актрисата Диана Димитрова, която преди дни заяви във Facebook, че е била пребита на снимачната площадка от нейн сътрудник преди 5 години, а прокуратурата се самосезира по случая.

Актрисата заяви, че във вторник, по време на Централната емисия вести на bTV е получила известие по Вайбър от лицето, което след това е било изтрито. 

Тя описа по какъв начин се е случило всичко:

„ Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в нервност, думите са неприятни, само че беше обвързвано с произхода ми, защото съм от село от Кайнарджа – " Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, единствено се появи “. Дълги години се упреквах, че казусът е в мен, когато съм желала да схвана отговор на въпрос за какво лицето вечерта ме заплаши и сподели: " Ти единствено се появи на терен и аз ще те пребия ". Исках да схвана за какво. Направих грешката да не си чувам интуицията и от едната стая в границите на 2 минути да вървя след лицето в гардеробната ".

По думите й в този миг той е минал около нея и я е блъснал в стената:

" Удари ме в стената, подвигна ме, виждах всичко доста постепенно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах индивида, тъй като не можех да допускам, че това е индивидът, който почитам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка мощ, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше постоянен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди пристигнаха трима души и ме откриха в това положение и беше оповестена обедна отмора ", добави Диана Димитрова. 

Тя сподели, че връзките й с нападателя са били повече от колегиални и другарски, само че това е било загадка.

„ Никой не желае да бие тъпана, когато стартира някаква връзка. Не мисля, че е имало напрежение, нямаше напрежение “, сподели тя, като посочи, че е имало такова след удара.

Диана Димитрова заяви, че дни след насилието и имало и друга опасност:

„ Другата опасността пристигна няколко дни по-късно пред сътрудници, с другия екип, с който снимахме, трябваше да обсъдим позиция на камерата. Споделих на режисьора, че ме болят зъбите, лицето сподели: „ Продължи да приказваш и аз ще го направя отново “.

Имам очевидци, моите прелестни сътрудници, добави актрисата. Тя изясни, че тази седмица е схванала кои са същинските й другари и на кого може да разчита.

На въпроса за какво не си е извадила здравно тогава, а единствено си е направила фотоси с телефона, Диана Димитрова сподели, че е била изманипулирана от различен човек.

„ Бях решила, че отивам да си извадя здравно, по тази причина направих фотосите и ги изпратих на мой другар, и мислех да му кажа – пали си колата и идвай да ме вземеш, отиваме в болница. Трябваше да изчакам за диалог с друго лице. Това лице ме изманипулира с думите – Какво ще постигнеш. Аз бях една прохождаща актриса, която 2 години върви на кастинги, не се случваха нещата, само че си споделях - Продължавай. Исках да покажа гения, по какъв начин мога да го развия, да стана по-добра. Изпитах възприятие за виновност “, описа Диана Димитрова.

„ Не беше елементарно, само че тези дни до мен доближи следващият слух, че през тези години лицето споделя други истории в актьорската колегия. 2017 година се случи побоят, 2018 година още веднъж се срещнахме на снимачната площадка, лицето ме посрещна с усмивка, здрависахме се, по какъв начин прекара лятото. Малко по-късно лицето ми се обади –и сподели: „ Ники желае твоя контакт за среща с едно малко момиче, осиновена е, доста те харесва и желае да се видите. Може ли да дам номера ти “. Направихме срещата, отидох в дома на Ники Сотиров, подарих брошура, направихме си фотоси. Той през днешния ден ми сподели доста хубава вест, само че не е в този момент моментът “, добави актрисата. 

Диана Димитрова добави, че, в случай че нападателят й се беше извинил, е щяло да й олекне. " Когато видя, че индивидът осъзнава какво е направил – може би щеше да ми олекне ".

Кой е той? 

Диана Димитрова заяви, че до края на предаването ще разкрие лицето, което я е нападнало. Тя разясни, че не контактува с това лице и не е в нейното полезрение.

„ Има формирано досъдебно произвеждане и аз нямам право да кажа името, само че защото знам, че в България има доста интелигентни хора, желая да ги помоля да четат сред редовете. Аз ще кажа името до края на нашия диалог. Детайлите са значими. (…) Гледах друга телевизия. Журналистите, водещите живо обсъждаха Дядо Коледа или Дядо Мраз. Аз съм дете на прехода, родена съм 90-та година, доста мощно имам вяра в Дядо Коледа, тъй като Дядо Мраз идва от друго място. Целият юли месец тази година рисувах за галерия, желая да поканя през идната година, март, хората да дойдат да видят изложбата ми, към този момент рисувам и с цвят “.

Вярвам в справедливостта и положителното, означи актрисата.

На въпроса за какво в този момент е решила да приказва, Диана Димитрова отговори:

„ Вече аз съм лице на акция, която е за предварителна защита на насилието – над дами, деца, мъже. Твоето изявление с Мариана Андонова (бел. р. брачна половинка на една от жертвите на прокурорския наследник от Перник) доста ме въодушеви – по какъв начин един цялостен град мълчи. Съзнанието ми не може да понесе, че някой може да си разреши това безчовечие и да бъде прикриван от цялостен град. Попитайте тези хора, които живеят в Перник, – за какво мълчахте всички? Аз имам голяма виновност, само че в случай че бях говорила тогава, когато бях одеве приключила студентка, която желае да се осъществя в България – кой щеше да ме чуе “.

Има и други записи на изяви на лицето, заяви актрисата:

„ Сигурна съм, че, когато стигнем до дъно - профайлърите ще кажат своята дума, тъй като тази експанзия проличава. Има доста записи на изяви на лицето. Родителите – майка ми ме пита " Защо, за какво не си ми споделила ". Тя отиде в непозната страна, научи езика, оправи се, доста е борбена. Обясних й всички аргументи за какво в този момент. Баща ми малко се опасява сега, тъй като той е дете на друго време, само че неговите страхове към този момент нямат общо с мен. Не мога да мълча, пребивавам в България, избрала съм да се развъртвам в България. Не желая, към този момент нямам право да мълча. В едно изявление бях споделила - с огромната мощ идва и огромната отговорност. Когато си обществено лице, ти би трябвало да приказваш единствено и само истината “, безапелационна е Диана Димитрова.

Източник:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР