Тя признава, че бременността й била проблемна особено в последните

...
Тя признава, че бременността й била проблемна особено в последните
Коментари Харесай

Всички Обожават Искра Ангелова, Но Никой Не Е Виждал Дъщеричката Й Алиса! Ще Се Влюбите, Същинско Ангелче Е, Снимка!

Тя признава, че бременността й била проблематична изключително в последните седмици бебето не мирувало в корема й и желало да излезе авансово. Затова тя трябвало да пази леглото, само че популярност богу съумяла да даде живот на прелестно момиченце със секцио.

Въпреки защитните ограничения бебето отново избързало и се родило месец по рано, само че за сметка на това живо и крепко.

Според признанията на актрисата тя станала майка късно тъй като точно тогава срещнала подобаващия мъж. Водещата на „ Нощни птици ”е на мнение, че не би трябвало да се бърза, а да се чака верния човек.

Въпреки, че Ангелова не роди в първа младост тя единствено след два месеца се върна на екран. А нейното слънчево момиченце е кръстено на героинята на Луис Карол – Алиса.



Гордата майка споделя, че на нея постоянно са й викали Алиса, само че таткото решил, че към този момент е огромна за това име и би трябвало да го даде на щерка си. Та по тази причина подаряват името на Алиса от страната на чудесата на тяхното дете.

Хлапето е очарователно малко момиченце с дълги руси коси, бяло нежно лице и чипо носле, а мнението на околните й е, че след някоя друга година по Алиса ще въздишат не един или двама мъже, предават от hotnews.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР