Тя припомни, че Любомир Каримански е бил кандидатура на ИТН

...
Тя припомни, че Любомир Каримански е бил кандидатура на ИТН
Коментари Харесай

Василева, ИТН: Няма драма в това опозицията да подкрепи Каримански

Тя напомни, че Любомир Каримански е бил кандидатура на Има Такъв Народ още от предходния парламент, само че тогава поради неналичието на време не се стигна до процедурата за избор на гуверньор на Българската национална банка.

На въпрос дали кандидатурата на Каримански ще бъде отхвърлена, в случай че той получи поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи, Василева отговори:

„ Не виждам за какво се прави такава драма от това, че един претендент може да бъде подсилен от опозицията. Още повече, ние не сме хора, които могат да въздействат върху техните решения и това кого от претендентите ще поддържат. поради това ще има чуване на дамата претенденти в комисията по бюджет и финанси, същият този спор след това ще бъде и в пленарна зала “.

Василева не счита, че обстановката в Украйна ще аргументи разкол в обединението, тъй като ще се търсят допустимо най-хубавите решения.

„ Не мисля, че има заплаха за обединението изключително при избор на съмнение, тъй като в тази извънредно тежка обстановка, в която се намира България е извънредно безконтролно и рисково в този миг да се събарят държавни управления, да се отива на избори “, разяснява още тя.

Виктория Василева намира за необичайно, че името й е било завъртяно като част от новия политически план на Стефан Янев. Тя увери, че е част от „ ИТН “ и не счита да минава към друга партия. „ Не мисля, че от страна на Има Такъв Народ ще има някакъв отлив към партията на господин Янев “, добави Василева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР