Тя предлага информация, статистика, вероятности и интересни факти Нова специална

...
Тя предлага информация, статистика, вероятности и интересни факти Нова специална
Коментари Харесай

Специална секция за Световното първенство заработи на сайта на „ЕВРОФУТБОЛ“

Тя предлага информация, статистика, вероятности и забавни обстоятелства

Нова специфична секция „ Световно състезание Русия 2018 “ пусна „ Еврофутбол “ на уеб страницата си eurofootball.bg. Модулът е деен от през днешния ден, 11 юни 2018 година, и съдържа календар с всички идни дуели, настояща статистика и забавни обстоятелства за тимовете.

Можете да изберете дата от Мондиала, да посочите мач, да видите през коя година двата тима са играли за финален път един против различен и по какъв начин е приключил конфликтът им. Излиза графика, на която в проценти са маркирани вероятностите за краен излаз от дуела – да вземем за пример 67% за победа на символичния хазаин, 11% за триумф на съперника му и 22% за еднакъв резултат.

Системата Ви дава опция да гласувате в анкета „ Кой ще завоюва Световното състезание по футбол? “, както и да видите кой е любимецът за спечелването на купата съгласно играчите на „ Еврофутбол “.

В долната дясна част на екрана ще виждате последните вести, споделени в обществените медии от формалните профили на уредниците на Световното състезание в Русия.

Вижте тук какви други благоприятни условия Ви предлага българският букмейкър посредством новата си секция.

„ Еврофутбол “ желае позитивни спортни страсти и триумф на всички участници!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР