Тя посъветва плодовете да се измиват със сапун и четка

...
Тя посъветва плодовете да се измиват със сапун и четка
Коментари Харесай

Аларма В България! Най-Любимата Храна За Празниците Е Намазана С Отрова! Много Внимавайте, Когато Купувате

Тя посъветва плодовете да се измиват със сапун и четка преди да се употребяват. Потребители алармираха, че се продават мандарини, напръскани с оранжева багра, с цел да имат по-привлекателен тип. Те боядисват ръцете, а при измиване се отмива целия цвят на плода.

Те се оферират в огромните търговски вериги на щанда " Промоция " или в акция " Разпродажба ". От Българската организация по сигурност на храните прецизираха, че боядисването на цитруси не е неразрешено, само че повърхностната обработка може да се прави единствено с избрани субстанции.

От организацията настояват, че те са изцяло безвредни, защото съставляват цветни восъци и гланциращи сътрудници с органически генезис, които не проникват под кората на плода. Съветът на професор Байкова е въпреки всичко е плодовете да се измиват със сапун и четка и тогава да се употребяват.

Припомняме, отново във връзка здравето на ндецата, в новия рецептурник за хранене в детските градини включват и храни катокиноа, авокадо, чиа, сушени боровинки, броколи и брюкселско зеле. Той ще бъде утвърден при започване на 2018 година.

Страната ни е на пета позиция в Европа по затлъстяване на децата. Това демонстрират данни на Световната здравна организация (СЗО) по отношение на храненето, физическата интензивност и затлъстяването измежду децата.

Доц. Светослав Ханджиев от Българското съдружие за изследване на затлъстяването съобщи, че националното изследване за храненето посочва доста повишаване на затлъстяването при децата до 5-годишна възраст.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР