Тя подчерта, че единственото, с което категорично не са съгласни,

...
Тя подчерта, че единственото, с което категорично не са съгласни,
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: БСП ще обсъди мотивите за ветото на президента и ще реши как да гласува

Тя акцентира, че единственото, с което изрично не са съгласни, че хората не би трябвало да имат избор по какъв начин да гласоподават. „ Нашата борба за има машинно гласоподаване беше обусловена най-много от едно – да преодолеем купения избор. Ние не го преодоляхме – даже в противен случай ”. Анастасова акцентира, че Българска социалистическа партия дълго е разсъждавала, преди да пожелае връщането и на хартиената бюлетина.

 

Тя изясни, че диалози с „ Продължаваме Промяната ” ще водят, стига да бъдат поканени. На въпрос допустимо ли е с мандата на втората политическа мощ да бъде повдигнат като претендент за министър председател някогашният правосъден министър Надежда Йорданова, зам.-председателят на Българска социалистическа партия отговори, че „ ние на всевъзможни екзотики ще се нагледаме ”.

По думите на Анастасова съглашение би трябвало да бъде подписано.

 

„ Ние би трябвало да сме сигурни когато влизаме в някакви взаимоотношения – без значение дали са съдружни, или връзки на поддръжка. Трябва да имаме гаранции и сигурност ”, безапелационна е тя.  „ Допускам, че президентът ще поставя доста неща на кантара, преди да връчи мандата на който той избере ”. Така тя отговори на въпроса дали Българска социалистическа партия или „ Български напредък ” би бил изборът на Румен Радев за вероятно връчване на трети мандат. Според зам.-председателя на Българска социалистическа партия има основни разлики сред ПГ на Българска социалистическа партия и тази на БВ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР