Тя осуетила пробата за алкохол чрез дрегер, като не подавала

...
Тя осуетила пробата за алкохол чрез дрегер, като не подавала
Коментари Харесай

Жената, която си спретна гонка с полицаи по улиците на Бургас, била без книжка

Тя осуетила тестът за алкохол посредством дрегер, като не подавала задоволително въздух, изясни Петко Ружев от Първо районно управление (на МВР) на МВР-Бургас

Жената, която бе задържана след гонка с служители на реда по улиците на Бургас, е била без шофьорска брошура. Това сподели пред Нова телевизия Петко Ружев от Първо районно управление (на МВР) на МВР-Бургас.

Още в сряда Флагман.БГ писа за екшъна измежду бял ден в региона на някогашния хотел „ Атаген “. Тази заран обаче Ружев даде детайлности. 

„ Получихме информация за жена, която в региона на „ Оборище “ ръководи първокласен бял автомобил, а е неправоспособна. Незабавно е изпратен автопатрул, който открива колата и на номер 90 на същата улица подава сигнал на лидерката да спре, само че отхвърля да извърши разпореждането. Тя даже усилва скоростта “, прибавя той.

„ Служителите преследват автомобила с включена светлинна и звукова сигнализация. По-късно се включва и автомобил на „ Пътна полиция “ и в региона на ул. „ Странджа планина “ съумяват да спрат колата “, споделя Ружев. 

По думите му пробата за опиати на 51-годишната лидерка е негативен. При инспекцията за за алкохол обаче тя осуетила тестването като не подавала задоволително въздух към дрегера, с цел да бъде открито дали е карала пияна. Впоследствие дала кръвна проба за проучване в лаборатория. 

След инспекция се оказало, че книжката на дамата е отнета по медицински аргументи в края на 2023 година На дамата е формиран е акт, а номерата на колата ѝ са свалени.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР